torsdag 26 juli 2012

vecka 23

Nu är jag i vecka 23 och jag tycker att tiden fortfarande går fort. Bebisen sparkar ganska hårt man kan känna det jätte tydligt utanpå magen och se det jätte lätt. Helt fantastiskt! Har börjat få jätte uppsvulna vader och fötter. Har även börjat må små illa när det är varmt. Kan även börja tvär svettas mitt uppe i allt spelar ingen roll om jag bara sitter still eller inte. Men allt går bra och det är helt underbart. Längtar tills lill älsklingen våran är här. Jag och daniel kan knappt vänta!! Idag ska elina komma förbi kommer bli jätte kul att träffa henne och prata och se hennes bebismage!

Published with Blogger-droid v2.0.6

onsdag 25 juli 2012

bebis saker och kläder

Köpte lite bebiskläder inne i sran också köpte lite större 2-4 mån annars hinner ju lillprinsen inte använda dem :) sen en liten nallebjörn. Sen köpte vi mattan och förvaringsbyrån med gröna lådor till på ikea.

Published with Blogger-droid v2.0.6

babyliss icurl 230

Var inne i stan idag med älsklingen och köpte mig en ny icurl. Har aldrig haft en sån förut men tycker att den var super bra! Är jätte nöjd, provade att locka håret nu och det funkar bara fint lägger ut en bild på min fina icurl sen. Köpte min ifrån netonnet för 410kr jävligt bra pris :)

Published with Blogger-droid v2.0.6

måndag 23 juli 2012

tungt

Idag är det en väldigt tung dag på jobbet är jätte trött och har värk som in i helvete i ryggen.. Hoppas att klockan går fort så man får lägga sig när man kommer hem.

Published with Blogger-droid v2.0.6

godmorgon

Nu väntas jobb. Men råkade ställa klockan 1 timme fel så daniel måste köra mig.

Published with Blogger-droid v2.0.6

söndag 22 juli 2012

godnatt

Nu blir det snart att krypa ner i sängen. Imorgon blir det jobb 8-16 kommer nog vara trött imorgon..

Published with Blogger-droid v2.0.6

ny hårfärg!!!

Har nyss gjort slingor i håret och blev jätte nöjd!

Published with Blogger-droid v2.0.6

fredag 20 juli 2012

fredag

Påväg mot jobbet. Igår blev det jätte struligt på jobbet.. Men tur att de löste sig till slut. Ikväll kommer en tjej och hämtar tjocken och imorgon kommer en och hämtar dora. Hjördis är kvar.. Hon som skulle ta henne kunde inte längre.. Men har lagt ut henne på blocket igen får se om det är någon som nappar.

Published with Blogger-droid v2.0.6

torsdag 19 juli 2012

godmorgon

Idag är det torsdag och snart har denna arbetsvecka gått. Måste säga att läkaren gav mig nog en dunder salva till ryggen! Var länge sen jag klarade av att jobba så här många dagar efter varandra. :) igår funderade jag på om man ska snacka med chefen om en löneförhöjning? Ja menar man kan ju inte få mer än ett nej. :) annars funderar jag på att skaffa ett extra jobb? Visst jag har fin lön men vill ha meeeeeer!! Haha kommer bli som pappa och daniel känner jag :) nu snart kommer bussen. Hoppas alla får en lika härlig dag som mig!!

Published with Blogger-droid v2.0.6

tisdag 17 juli 2012

väntar på tåget

Sitter och väntar på tåget hem. Denna dag har gått sjuk fort. När jag kommer hem blir det att åka förbi affären sen hem och laga mat. Blir kassler och ris till middagen tror jag och äksklingen ska sitta ute på altanen och äta. Sen blir det att vika lite tvätt. Kanske gå förbi brorsan och linn om dem är hemma. Dom ska bo hos mamma nu eftersom att hon inte är hemma. Kom på att snart flyttar kattungarna.. Tråkigt men kommer bli skönt. Lite mycke med 5 katter :p ja juste igår kände daniel bebisen sparka på magen! Helt ovrrkligt. Känns som att allt börjar gå för fort! Men det var inte jätte hårt men han kände.

Published with Blogger-droid v2.0.6

jobb

Snart slutar man att jobba för denna dagen. Har varit en bra arbetsdag på sjukhuset. :)

Published with Blogger-droid v2.0.6

söndag 15 juli 2012

inne i stan

Är inne i stan på älsklingens jobb och hämtar lite ställningsmaterial som ska ut till stugan. Sen blir det att åka och handla.

Published with Blogger-droid v2.0.6

fredag 13 juli 2012

sovrummet!

Nu är det sista sovrummet klart! Blev super nöjd!

Published with Blogger-droid v2.0.6

Vecka 21

Hej! Idag går jag in i vecka 21 och det känns helt otroligt. jag förstår inte vart alla veckor har tagit vägen. Men allt rullar på och går bra. Var till läkaren igår för att jag har haft så besvärligt i ryggen.. Och tydligen så är ryggen överbelastad och sen har jag en inflammation längst ner i ryggen. Fick en salva som jag skulle smörja med. Igår var det full fart inne i magen på mig. Han rörde sig hela hela dagen. Men det var bra för då när jag och älsklingen skulle gå och lägga oss då sov lillen i magen också, annars brukar han röra sig ganska mycket när man ska sova och de är bara jobbigt. annars så mår jag hur bra som helst. förutom att ryggen är överbelastad och höfterna klickar hela tiden när jag går. Har ännu inte fått något sug för något. vilken känns skönt om jag ska vara ärlig, men det är ändå spännande och se vad det är för något man får. magen har börjat bli jätte spänd är faktiskt ganska jobbigt när den blir jätte jätte hård och är uppsvullen samtidigt! brukar mest vara på kvällen den blir så.

Var verkligen kul för i förr går så pratade jag med Elina och de var inte igår man pratade med henne. var jätte kul att höra hur hennes graviditet har varit och är. :) Kul att dela med sig lite av vad man själv går igenom med någon som går igenom samma sak. Hoppas att vi kan ses någon dag snart!

Rummet är nästan helt färdigt nu och det känns jätte skönt!! Nu har vi renoverat jävligt mycket sen vi köpte detta hus. och mer ska det bli. igår kväll la jag och daniel upp en liten plan på vad som ska bli nästa projekt. Men det tänker jag inte säga för det blir så mycket prat bland vissa människor om hur vi har råd osv osv!
bara jobbigt. men som sagt det projektet är nog 6-12 mån bort. :)

Igår så satt jag och kollade runt på lite barn tyger och saker till bebisrummet. Är snart dags att börja köpa allt sånt och göra i ordning. är jobbigt och stå dem sista månaderna och göra sånt. då ska man vila upp sig.

Nu ska jag ta och göra mig i ordning och plocka bort lite här hemma. Danne boy sover fort farande och precis nu så kände jag hur lill killen började sin morgon med att röra på sig för fulla muggar.

Lägger upp bilder på rummet när det är helt färdigt och sen på hur garaget blev när vi målade det. :)

torsdag 12 juli 2012

naglarna

Nu är naglarna fixade igen :))

Published with Blogger-droid v2.0.6

torsdag

Hej. Har varit väldigt dålig bloggning. Vi håller på för fullt här hemma med att renovera det sista sovrummet. Har även målat hela garaget och städat hela huset från golv till tak. Har även rensat ur hela huset på massa skit. Ska till vårdcentralen idag för att kolla min rygg har haft en sån hemsk smärta i över ett dygn. Får se om det är något. Uppdaterar mer sen.

Published with Blogger-droid v2.0.6

söndag 8 juli 2012

jobb jobb jobb

Nu jobbar man sista dagen idag sen är man ledig i 2 dagar sen jobbar man bara onsdag och är ledig resten av veckan. Känns skönt. I natt har det varit svårt att sova och halsbränna som in i helvete.. När jag kommer hem sen idag blir det att städa lite och göra middag sen bara slappa framför tvn hela kvällen. :) idag till lunch blev det grillat med hemma gjord potatisgratäng :))

Published with Blogger-droid v2.0.6

lördag 7 juli 2012

vecka 20

20 veckor har gått och jag är halvvägs in. Grattis till mig!

Published with Blogger-droid v2.0.6

Godmorgon

Har nyss fikat lite, snart bär det av till jobbet. :)
blir så less nu.. för alltså jag sover skit dåligt på nätterna. Ryggen värker och det ska fan ta 2 min att vända på sig.. Bebisen lever rövare i magen. Så är jävligt trött idag också. Det har börjat strama längst benen nu också. sena dragen börja komma, fötterna sväller och just nu fick jag halsbränna efter mackorna jag åt.
Men humöret är på topp ändå! ;)

Hoppas att denna arbetsdag blir lite mer lyckad ;)
så önska mig lycka till!

ska försöka att få upp en ny header här på bloggen. Men får se när häggä har tid och lust att hjälpa mig med det! :)

Igår åt vi middag hemma hos mamma fick träffa nicke och jennie och deras 4 veckor gamla bebis. Alltså man fick verkligen en stark längtan. hur ska jag klara av att vänta 4 månader till?! :o
vill också ha våran lilla kille här.

Nä nu ska jag väcka min chaufför, ;) går inga bussar förbi störmbäck på helgen, inte den tiden då jag måste vara på jobbet. Men det är tur att älsklingen kan ställa upp!

Hoppas alla får en super bra dag! 

tisdag 3 juli 2012

full rulle.

Jag och älsklingen har städat ur garaget och oljat in ute möblerna. Vi är så duktiga. Nu kanske vi ska åka in till stan och köpa lite grejer berättar mer om det sen. ;) ska köpa massa ute blommor också nu. :)

Published with Blogger-droid v2.0.6

måndag 2 juli 2012

godmorgon!

Nu blir det jobb denna dag också :) men kommer vara sjukt trött ikväll.. Somnade kanske 12 halv 1... Men det är bara att kämpa igenom dagen. ;) fick mitt schema igår om hur man jobbar denna månad och jag är riktigt nöjd! :D

Published with Blogger-droid v2.0.6

söndag 1 juli 2012

på jobbet!

Sitter på jobbet och har nyss ätit lunch. :) efter denna arbetsdag blir det stan. Måste åka och köpa mer kattsand. Igår hittade jag jätte fina glasögon som jag ska beställa. Måste börja använda glasögon på heltid nu.. Ser som en kråka.. Bara onödigt att inte använda dem. Men måste ha nya iallafall. :) nu tillbaka till jobbet tjing

Published with Blogger-droid v2.0.6