torsdag 28 februari 2013

Underbaraste katten som finns




Arvid 3 månader




photo

Nu känner jag att jag vill ha photoshop.. Men de är ju inte ens lönt att ladda hem.. blir ju ändå bara fel då lyckas man ju inte få till det så då har man det ju ändå bara i 30 dagar. Idag hade jag en stund idag då jag hade lite små tråkigt så detta blev resultatet.












Torr hy

När jag var på affären så hittade jag denna lotion den luktar super gott!! smörjde in mig efter att jag hade duschat och huden blev jätte len och mjuk. kan verkligen rekommendera den!

Härligt!

Morgonen började med att mamma och jag åkte och solade. Nu har dem fått dit 2 st nya solarium som ska vara mycket bättre än dem andra. mamma solade 15 min och jag fegade och körde bara 12 minuter på den. när vi båda hade solat och kom ut så var mamma röd i hela ansiktet och jag hade fullt med fräknar vi såg inte kloka ut haha. Tack gode gud att jag bara tog 12 min. brukar alltid sola i 15 min annars. men nu har allt lagt sig så det var inte så farligt. :) Sen tog vi en lång promenad på eftermiddagen, man känner verkligen hur vår känslorna kommer fram nu. Verkligen härligt!








onsdag 27 februari 2013

arvid 3 månader snart!

Snart är lill hjärtat 3 månader.. alltså vart har tiden försvunnit? jag kan inte fatta att det snart var 3 månader sen jag och daniel åkte in. Ja tiden går alldeles för fort! förstår verkligen varför alla säger ta vara på tiden och njut för den går så fort. arvid är ju född den 29 med denna månad har han ingen dag så han får bli 3 månader den 28 istället. :p

Arvid har börjat sitta i soffan i hörnet och han blir så glad när han får göra det. då ser han både mamma och pappa. gullungen. Handen har också börja bli väldigt poppis det tar nog inte lång tid tills han tar tag i saker. i hans babygym har han en björn som hänger och jäklar vad han slår på den. haha väldigt roligt att sitta och kolla på. ;)



onsdag

Dagen började med att arvid vaknade klockan halv 8 vi hade lite morgon mys och bus. Sen efter att han hade somnat så rensade jag hela hans garderob blev två stora påsar som ska upp på vinden med kläder han inte kan ha. När jag kollade på alla kläder i storlek 50/56 så tänkte jag herregud har han verkligen varit så liten? Lilla prinsen våran. När det var gjort så gick vi över till mamma och åt lunch sen gick vi ut på en lång promenad så pepsi fick springa av sig. Vi var nog ute lite över 1 timme. Plockade lite påskris också. :p nu blir det lite tv tittande sen ska arvid äta igen och sen blir det att börja med maten så att den är klar när daniel är hemma :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

tisdag 26 februari 2013

godmorgon

Imorse åkte jag och mamma och solade. Nu börjar det synas litegrann. När jag kom hem tog jag ut pepsi på en promenad. Nu har arvid ätit och nu väntar jag bara på att han ska somna så jag kan hoppa in i duschen och göra mig i ordning för dagen. Igår vikte jag hela garderoben. Jag förstår inte varför mqn inte bara kan hålla den städad.. tror jag ska ta och ränsa arvids garderob idag de är sååå mycket kläder i den som han inte kan ha. Idag är daniel hemma för att han jobbade till klockan 5 inatt tror han var hemma då. Stackarn helt slut. Så han lär nog sova ett tag idag tror jag. Men de är bra det så han är pigg sen. Nu ska jag ta och göra mina övningar. Det börjar ta sig. Längtar till våren har tänkt att börja jogga då! Nä plocka undan lite och träna sen hoppa in i duschen. :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

söndag 24 februari 2013

Godmorgon

idag blev det en liten sovmorgon till halv 8. helt otroligt att arvid sov till halv 8 men det tackar vi för. nu ska jag snart äta frukost sen ta mig ut på en morgon promenad. idag ska Daniel få en sovmorgon som jobbade igår. då tänkte jag att jag tar ut arvid och pepsi på en lång promenad. det börjar bli framsteg på mitt tränande. Har nu gått ner 8 kilo och tappat 9cm runt midjan. jag är sååå sjukt stolt över mig själv! det är bara att fortsätta att nöta på! jag har ett mål jag vill nå till sommaren och jag ska klara det!! Nä nu är det dags för frukost.

torsdag 21 februari 2013

bvc

Idag har vi varit på bvc. Arvid väger nu 6665g och är 62.5 cm lång. Lill bubben börjar bli stor. Nu har han börjat sitta i soffan i hörnet och tycker att det är jätte kul! Haha. Det är så himla kul att se han utvecklas för varje dag helt fantastiskt.

Imorgon ska vi träffa maria och emma. Kommer bli jätte kul. Sist jag och mamma träffade dem då var jag höggravid.

Published with Blogger-droid v2.0.9

Godmorgon

har nyss kommit hem ifrån stan, har varit och solat och nu har jag gjort mina träningsövningar så nu ska jag bara äta frukost blir havregrynsgröt och en kopp kaffe. Sen blir det 1 timmes promenad på eftermiddagen. Ska fara och väga och mäta arvid också. sist jag skulle dit då var det ju inte öppet.. Men nu går jag lite senare så jag vet att det är öppet. :P

onsdag 20 februari 2013

helt slut

Efter denna långa dag. Blev att vi for till stan och solade hur härligt som helst blir imorgon också. Sen har jag varit med sussie idag vi tog oss en härlig promenad ut i det fina vädret! Hur härligt som helst! Nu har jag nyss duschat så nu blir det att glo på tvn sen sängen :) en mycket bra dag.

Published with Blogger-droid v2.0.9

svårt att sova

Igår kväll hade jag jätte svårt för att somna var inte speciellt trött fast jag ändå var det. Lite jobbigt! Låg och vred och vände mig tusen gånger ungefär... sen nu vaknade jag halv 2 och nu är klockan halv 3 på natten.. hatar att inte kunna sova. Sen vill man ju vara pigg varje dag för lill killens skull. Nåja till sist somnar man väl!

Idag ska jag åka och sola med mamma förhoppningsvis blir det nu. Har ju tänkt åka flera gånger men då har inte mamma velat för hon har varit så förkyld. Sen måste jag på h&h hittade en jätte snygg blus på rean där jag hoppas bara att den är kvar!! Sen måste jag skicka ut alla inbjudningar till dopet också. Och börja planera allt. Börjar känna mig stressad och måste även ringa och höra runt hur mycket dem tar för att hyra en dopklänning!

Arvid har helt plötsligt börjat jollra hur mycket som helst! Jätte gulligt! När man sitter och pratar med någon man har på besök med så ska arvid alltid prata högre så himla gulligt! Man märker att han börjar allt mer vara med och ska synas och höras hur roligt som helst!! Kan inte fatta det att nästa vecka blir han hela 3 månader!! Vart har tiden tagit vägen helt sjukt!

Idag måsten som jag ta mig i kragen och gå en lång pw. Slarvade igår med både motion och kost. Inte bra! Nä måste lägga mig och försöka sova nu.

Published with Blogger-droid v2.0.9

torsdag 14 februari 2013

Härliga morgon

Imorse när jag vaknade så kände jag vilken fruktansvärd träningsvärk jag hade! Så himla härligt. Idag blir det en promenad på 50 min och sen ska jag svänga förbi bvc för att väga och mäta lille man. annars blir denna dag bara lugn. Nu ska jag äta frukost blir havregrynsgröten som vanligt! Väldigt bra att äta på morgonen tycker jag. man står sig länge på det! :) 

onsdag 13 februari 2013

Godmorgon

Godmorgon! Imorse vaknade jag klockan 6 av att arvid ville ha mat. Sen somnade han på en gång som vanligt. under tiden han har sovit har jag passat på att träna lite här hemma. hela kroppen känns som spagetti. Men härligt är det! Sen idag blir det en promenad på 50 min alltså tanken jag har är väl att kunna börja jogga utan att dö efter någon minut. Men vi får se hur det går med det. Själv tycker jag att jag är väldigt duktig. tror inte jag har varit såhär duktigt någon gång förutom på den tiden då man var ung och vältränad som man brukar säga. ;) Men det blir så himla roligt när man ser resultatet. :D Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sen göra mig i ordning för dagen.

tisdag 12 februari 2013

Hur badrummet såg ut förut.

För er som inte vet hur badrummet såg ut förut här har ni dem hemska bilderna.. Men på dem här bilderna hade vi bara en dusch och tvättmaskin här. För vi har en till toa. Ne usch när jag kollar på dem här bilderna blir jag nästan rädd. Hur det såg ut..


I det här rummet har vi tvättmaskinen idag.

Badrummet och dem nya möblerna!

Såhär blev vårt badrum. Vet inte hur många gånger jag har sagt det men vi är super nöjda! Sen i helgen köpte vi en skänk och ett vitrinskåp sen ställde vi köksbordet där vi ska ha det. Ska byta ut dem lila gardinerna mot ett par andra ljusa och sen ska katträdet bort och ac som står vid köksbordet. sen lampan som hänger kvar i köket ska såklart flyttas och hänga ovanför köksbordet.










En grinig kille

Idag är arvid jätte grinig.. och varför de vet jag inte. Tror det är första gången som inget duger åt honom. Men nu håller han på att somna. Men man kan inte alltid ha bra dagar. Idag ska vi bara vara hemma. ska nog ta och gå ut och gå sen idag. Det börjar ta sig med träningen och kosten. har tappat 5 cm runt midjan på 1 vecka de tycker jag är ganska bra och gått ner 2 kilo. så jag är nöjd. Fortsätter det såhär så kan man nog ta på sig en bikini i sommar. :p




Lilla hjärtat! <3

söndag 10 februari 2013

Det börjar hända saker här hemma

Badrummet är ju nu som sagt klart och det blev super duper bra! Vi är jätte nöjda. Sen nu har vi rensat bort lite här hemma och fått det nya köksbordet på plats. Det blev också super bra. sen nu ska vi fara och köpa ett vitrinskåp och en skänk som vi ska ha i köket. känns så skönt nu när allt börjar komma i ordning här hemma och bli fint! Nu fattas bara att väggarna ska bort och nya tapeter och golv. Men det får vi se när det blir. :)

Lilleknubbis!

Vår älskade lilla knubbis! :]