fredag 31 augusti 2012

Fredag

Hej, igår var det föräldragrupp och det gick jätte bra, var kul att träffa dem andra kände inte igen någon förutom en person. Tyckte de var lite hemskt när man skulle välja en bild och berätta om sig själv utifrån den jag menar hur lätt är de då? fanns inga bra bilder men det gick. :)

Igår åkte jag och daniel in till stan för att prata med en kille om köket. Så nu lutar det lite mer till att det kanske blir att göra det ändå. men vi får se nästa vecka.

Nu på morgonen har jag städat lite ska snart ta och fortsätta med det måste bara få vila lite. Blir jobbigt att springa runt hela tiden. Funderar på att kanske ta mig en liten snigel promenad när jag är färdig med städningen sen hoppa in i duschen och sen ligga framför tv resten av dagen. Vilket jag verkligen känner för att göra idag! har varit mycket att göra hela veckan. tror denna dagen är den ända som man riktigt får lata sig på. I helgen ska jag och älskling nog hålla på med garderobsdörrarna så dem blir klar också. 

torsdag 30 augusti 2012

Torsdag

Hej, idag är det torsdag och snart är denna vecka över. Idag börjar föräldragruppen. känns jätte spännande och kul! Men är lite små nervös ändå.. fråga mig inte varför :p
Så nu ska jag snart fika med mamma och sen blir det att göra sig i ordning för dagen. Kl 14.00 börjar föräldragruppen så då blir det att ta sig en promenad dit. :) Imorgon går man in i vecka 28 blir nog en liten uppdatering om det igen då.

tisdag 28 augusti 2012

blått i vardagsrummet

var på expo idag och shoppade lite! blev nya ljus, nya kuddar och nya gardiner blev jätte nöjd! har varit less på det lila ett tag :)

Published with Blogger-droid v2.0.6

måndag 27 augusti 2012

Måndag

Hej! Idag har jag varit med mamma till Nordmaling hon var hos frissan och gjorde sig höst fin! känner att jag också skulle vilja göra mig det!! skulle vilja gå till frissan och sen fixa mina naglar.. Man kanske ska boka tid till det. hade varit kul. man känner sig inte alltid så fin när man är stor som ett hus och det blir inte bättre av att alla människor man träffar ute i Hörnefors tror att man ska ha tvillingar?! jag säger det igen DET ÄR BARA EN BEBIS! Nu när man bara är hemma varje dag, så funderar jag på att kanske börja blogga lite mer igen. La ju ner det där för ett tag men känner ändå att detta är som en del av mig, jag gillar att skriva av mig lite ibland.

I helgen har daniel jobbat hela helgen. men som tur är så kom Sofia förbi på fredagen och åt middag med mig, blev tacos. sen surrade vi och kollade på tv, sen åkte hon iväg en sväng och då kom Linda förbi en gammal barndomskompis, hur trevligt som helst sen kom sofia tillbaka och var social. På lördagen hände det inte så mycket.. daniel jobbade och jag satt hemma och tog det lugnt. blev tidigt kväll när han kom hem. Söndagen fick jag besök av Linda igen vi surrade om allt möjligt. hur trevligt som helst. Sen kom Sofia och Anki förbi och höll mig sällskap.

Är verkligen jätte jätte kul när det kommer folk på besök. uppskattar det verkligen till 1000%!!
så tack tjejer för att ni gjorde min helg! :D

Nu ska jag kolla lite på tv sen blir det sängen har Barnmorskan imorgon kl. 08.30

söndag 26 augusti 2012

vecka 27

magen den bara växer. känner mig jätte klumpig nu.

Published with Blogger-droid v2.0.6

lördag 25 augusti 2012

Vecka 27 uppdatering

Okej nu har man alltså gått in i vecka 27. och jag säger det igen tiden går så sjukt fort! Alltså det kommer bara smälla till så är lill killen här. Nåja nu går jag in i den tredje och sista tremestern vilket känns hur overkligt som helst. och jag har läst och hört att det är den jobbigaste (självklart behöver det inte vara så för alla) Men jag måste säga att jag sover skit dåligt på nätterna.. ligger hur obekvämt som helst.. har halsbränna hela tiden.. svårt att äta.. kan inte gå ut på långpromenader eller gå fort eftersom att då får jag sammandragningar.. Lill killen våran har börjat sträcka på sig inne i magen och det är oerhört jobbigt när han gör det för hela magen förflyttar sig och allt blir jätte spänt! men det som är mysigt är att man känner en hand eller en fot. Orken är på 0 vissa dagar och andra dagar är den på 10. så det är väldigt upp och ner. Men självklart så är allt ändå helt fantastiskt på något sätt!! Nu på tisdag har jag ett besök hos barnmorskan så blir spännande att se hur allt ser ut. hoppas jag ligger bra till på kurvan! hon klagade lite på att jag hade gått upp 7 kilo.. kändes ju inte sådär jätte roligt ja menar dem som går upp 15 kilo då? Eller som min mamma totalt 22 kilo? :o Nä jag tycker inte de var okej att klaga på det, men det är väl så, dem klagar mer bara för att man redan är stor? Men jag bryr mig inte. :)

Nä nu ska jag gå och få lite gjort här hemma. Undra vad man ska hitta på idag då? 

torsdag 9 augusti 2012

vecka 25



nu går man in i vecka 25 känner mig stor som ett hus!!
Han är ungefär 35cm lång och väger 660g
Published with Blogger-droid v2.0.6

måndag 6 augusti 2012

håller på lite hemma.

har hållt på lite i barnrummet och fixat massa grejer. håller också på att tvätta upp alla barnkläder och sängkläder. tänkte så de är gjort :) nu ska jag fika sen gå över till lurjus.

Published with Blogger-droid v2.0.6

lördag 4 augusti 2012

.

Har funderat lite och tror att jag lägger ner denna blogg. Känner inte riktigt för att dela med mig om mitt privata liv längre. Kanske tar upp bloggningen sen!

fredag 3 augusti 2012

jobb

sitter på jobbet och har hemska sammandragningar och halsbränna. kanske inte den bästa dagen! men idag är det fredag iallafall :D

Published with Blogger-droid v2.0.6

onsdag 1 augusti 2012

godmorgon

sitter och käkar yoghurt och flingor och en liten järntablettt till frukost. idag är jag ledig ifrån jobbet så blir bara att vara hemma och slöa framför tv eller sitta ute på altanen :) häggä ska komma förbi sen en stund innan hon sticker in till stan :) då får hon se alla nya bebis saker vi har köpt. som inte ligger ute på bloggen så klart. :)

Published with Blogger-droid v2.0.6