onsdag 30 januari 2013

Godmorgon

Imorse vaknade man av att pepsi hoppade upp i sängen och var super glad. Efter att vi hade lekt i sängen så kom självklart målaren klockan kvart i 7 och gissa vad pepsi gjorde då? Jo han skällde inne i sovrummet så att arvid vaknade.. Men arvid var halv vaken så det spelade egentligen ingen roll. Då vart det blöjbyte och mat för arvids del och då tänkte jag att han säkert kommer somna om eftersom att han alltid gör det. Men nä inte idag. Så nu ligger arvid under baby gymmet och är hur nöjd som helst. Gull ungen! När jag vägde arvid förra veckan så vägde han hela 5750g och var 58 lång! alltså herregud vad denna pojke växer fort!

Badrummet är förhoppningsvis klart idag om inte så kanske imorgon då! Igår listade dem klart där inne och satte upp badrumsmöbeln och duschväggen alltså jag är så fruktansvärt nöjd med det som jag och daniel har valt där inne! Det är sååå fint! ska lägga upp före och efter bilder sen när det är klart! :)

Idag blir det bara en lugn dag ska nog ta oss en promenad sen hoppas inte det blir skit väder bara.. hade varit skönt att ta en lång promenad.

Busarna!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar