onsdag 30 november 2011

VÄRDELÖST TYCKER JAG!

Alltså snälla... så värdelöst!

Godmorgon

Godmorgon! vaknade inte för så länge sen. blev en sen kväll igår, vi spelade till halv 3 haha. jävligt kul med bilspel ibland. hehe. När jag vaknade så hör jag bara hur jävla mycket det blåser.. så ställde mig framför fönstret och såhär såg det ut... Nu ska jag gå över till Mamma strax och dricka kaffe. puss&kram

tisdag 29 november 2011

HÄGGÄ SPELAR OCH HEJBA VAD DET GÅR

Nu är det häggä som kör. och hon fick ingen bra start, men nu kör hon igång igen, och HEJBA VAD DET GÅR! Bloggar kanske senare, om inte så Godnatt mina läsare.

Sitter och gamear med häggä

Sitter och gamear PS3 med häggä och det går väl sådär, känner ju att denna kväll faktiskt kan bli låång!
blev tyvärr inte att måla naglarna. har suttit och kollar hur häggäs studentmössa ska se ut och druckit kaffe.
nu ska jag fortsätta att spela. så see yaa bitches! :*

Måla naglarna?

Sitter och funderar om man kanske ska ta och måla naglarna sen ikväll?
funderar på att lägga ett fin jul rött nagellack sen ett glitter lack på. tror att det skulle kunna bli fint.
men kan kanske ska gå över till mamma nu och spela lite wii. men får se om jag orkar.

myskänsla

Snart är det jul, tiden går så himla fort, har tänt massa ljus här hemma så jag har lite myspys med mig själv. ska strax slänga in mig i duschen. puss&kram

Dagens slitna look & outfit

Idag ser man ungefär ut som hej kom och hjälp mig. men ska strax hoppa in i duschen. Idag var min plan att städa garaget åt älsklingen så att vi får in bilen, men då när jag hade klätt på mig och tagit på mig skorna så har han tagit med sig alla nycklar.. hur ska jag då ta mig in? Jo jag tänkte att jag var lite smart och skulle gå inner vägen till garaget. Nä då står Mattias gamla moppe i vägen... nåja får bli imorgon eller senare ikväll.
Visst har man fina kläder? jappjapp, mjukisbyxor, daniels t-shirt och tjock jävla tröja.

Godnatt

alla läsare, nu kryper jag ner till kojs hörs i morgon..!

måndag 28 november 2011

:)
:D :) :(

FOTAT

Har varit ute och fotat dessa bilder. Känner att jag blir bara duktigare och duktigare. gillar det verkligen och tycker att det är grymt kul!

fredag 25 november 2011

Fredag.

Hejhej, idag är det fredag ikväll blir det bara att vara hemma och ta det lugnt med älsklingen. vilket kommer bli sjukt skönt! Sen resten av helgen så tror jag att det bara blir lugnt för oss. fast man vet ju aldrig "blink blink"

Nu ska jag strax börja städa här hemma. tycker att det är sjukt underbart när man har städat inför helgen och man tänder massa ljus. älskar det verkligen. sen hade jag även tänkt att börja JULPYNTA NU!
så det blir att he igång lite jul musik och börja julpynta!

bloggar mer sen, kanske bjuder på ett videoinlägg när jag har pyntat klart och visa er! ;)

love u all

onsdag 23 november 2011

FETT TRÅKIGT!!

Sitter hemma och har fett tråkigt.. vet inte vad jag ska hitta på?!
sen är jag sjukt sugen på CHIPS!!!! :'(

måndag 21 november 2011

videoblogginlägg

Måndag

Då var det en ny vecka! Denna vecka kommer nog bara att bestå av att söka jobb..jobb..jobb.
men ska inte klaga det är ganska kul ändå att springa runt till olika företag och träffa nya människor.
jag bloggar nog mer ikväll då kanske jag har lite mer att skriva om. puss&kram


torsdag 17 november 2011

Torsdag.

idag har man varit i stan sen blev det hem med häggä och käka chips och spela massa appspel. yeah
Ikväll kommer det blir en lugn kväll, fast man var sjukt sugen på att supa ikväll. Somnade också på soffan i 30 min nu är jag sugen på PANNKAKOR MED GRÄDDE OCH SYLT!

onsdag 16 november 2011

Onsdag

Hej! Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. blir kyckling filé, ris och curry sås. mums! ikväll kommer häggä hit! Stackarn som inte kommer att kunna äta vad som helst just nu.. Häggä jag ger dig en STOR björnkram! Ni minns väl förut då jag sa att jag hade en lite hemlis som jag skulle berätta. och egentligen så är det inget speciellt för er, men för mig är det de!! HÄGGÄ FLYTTAR TILLBAKA TILL HÖRNEFORS!! jag är verkligen jätte glad över detta! kommer att ha min allra bästa vän bara över gatan helt underbart. hon flyttar inte riktigt än men hon håller på att packa alla saker osv. Sen har jag funderat på att byta blogg designe? börjar bli trött på denna och jag tycker inte alls att den är så fin.. alltså bilden på mig är ju USCH. Tror jag ska be häggä om hjälp att fota mig och göra en schyst header! Nu är käket klart! bloggar mer sen. see yaa bitches ;)

tisdag 15 november 2011

SKYPE MED HÄGGÄ

Sitter just nu och snackar med häggä via skype ;)

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN!

 (Den feta stilen går inte att slå av.. av någon konstig anledning.. men hoppas att ni kan läsa ändå) ;) 
 
Anonym: när vill du skaffa barn? 
 
Om jag skulle få välja själv så skulle jag vilja ha en liten bebis nu! Men det bästa är ju och vänta tills man har ett fast jobb för barnets bästa. men skulle jag bli med barn nu så skulle jag inte ta bort det. 
  
Sofia G: När ska du och Daniel ha fest? länge sen man var på fest hos er nu :D 
 
Haha, Sofia vi hade ju fest denna helgen som va ;) det var kul att du tittade förbi trots det tråkiga på slutet :p men nog ska vi fixa någon fest framöver, för det var ju faktiskt länge sen. 
 
Anonym: Hur länge blir du i Thailand? älskar din blogg Ida!!
 
Vi åker den 5 Januari och kommer hem den 7 februari så det blir lite mer än 1 månad. Haha tack så mycket vem du nu är! :D

Anonym: Varför har ni inte kvar hunden ni skaffade? den var ju fin! Du skrev att du skulle förklara varför men har aldrig gjort det. 
 
Varför vi inte har kvar lilla smulan var för det första att vi insåg ganska snabbt att en sankt bernhards hund är inget man bara skaffar hehe, hon var bara 1 år och dem växer i 3 år. alltså skulle smulan växa 2 år till! Sen dräglade hon sjukt mycket (dock var jag beredd på det) men  på kvällen när vi gick och la oss så fick smulan ligga i en bur och det skulle bara vara så från början eftersom dem som hade henne förut hade haft henne ute i hundgården så dem visste inte om hon var rumsren. Men när hon väl låg där inne och vi hade släkt ner så hör vi hur konstigt hon andas, det låter verkligen som att hon har andnöd både jag och daniel blev lite små oroliga och det var så varje kväll.. Så då bestämde jag mig för att ringa till dem som hade henne förut och jag berättade som det var så hon kom hit och hämtade henne för dem skulle kolla om det var något fel på henne. men då blev det bara så att hon fick åka tillbaka till sin gamla familj och det var självklart väldigt väldigt jobbigt. jag grät faktiskt när dem åkte.. och fortfarande när jag kollar på bilder på henne så känns det fruktansvärt tråkigt! Hon var världens bästa första hund! Men jag kan säga att jag har fått prova på den rasen nu och jag kommer nog aldrig skaffa en sån igen. Eftersom att man måste ha mycket plats för dem. plus att dem dräglar jätte jätte jätte mycket!! men nån gång i framtiden ska jag skaffa mig en liten vovve. 

Katja: Hur länge har du och daniel varit tillsammans? 
 
Jag och Daniel har varit tillsammans i snart 4 år! den 22 Februari blir det 4 år. 
 
Anonym: 
Är din hårfärg nu din normala hårfärg? 
Vart brukar du köpa dina kläder? 
Vilken kamera använder du? 
Tycker du att den är bra? 
 
Den hårfärgen jag har nu är nog min normala hårfärg. eftersom att det var ett tag sen jag färgade mitt hår och brukar mest bara tona det. 
 
Jag brukar köpa min kläder på: H&M, GINA TRICOT, KAPPHAL, BIKBOK. ja det är väldigt olika, beror på om det är fint på nån affär jag inte brukar vara på köper jag det bara ;) 
 
Jag använder en Sony Cybershot DSC-HX100V,  
 
Och jag tycker att den kameran är verkligen super bra. kan verkligen rekommendera den STARKT! :D 

häggääää: Vem är din bästa vän? Vad vill du göra nästa sommar? Efter thailand, vart vill du fara då? 
 
Min bästa vän är Josefin Häggbom även kallad Häggä! 
 
Nästa sommar så vet jag inte riktigt, men jag är väl väldig sugen på att resa ner till Göteborg med dig Häggä och bo hos min syster och bara leva livet! ;) 
 
Efter Thailand så vill jag nog bara vara hemma och kolla på alla saker jag har köpt och vara med familjen och vänner ;) om det var så du menade frågan hehe. 

måndag 14 november 2011

kvällen

nu har man ätit så man är mätt!
det blev tacos. nu ska jag sätta mig och kolla på 90210 och fixa mina naglar och dricka kaffe. bloggar mer sen ;)

Måndag

Hej, idag är det måndag och idag blir det att söka jobb,tvätta och städa. kan lova er alla att hemma hos mig ser det verkligen ut som hej kom och hjälp mig! men det ska vi nog ändra på. får inte glömma bort att ringa och väcka upp häggä också. annars lär det ju inte bli någon skola för hennes del ;)

Nåja, jag bloggar mer sen. puss&kram.

GLÖM INTE BORT FRÅGESTUNDEN, IMORGON AVSLUTAR JAG DEN!!

lördag 12 november 2011

Myskväll

Ikväll är det myskväll här hemma. blir bara att kolla på massa serier och känna att man lever. 
dagen idag har varit bra, vaknade upp och var inte bakis hur skönt som helst! dock med lite ångest men vafan det är inte hela världen. Sen drog jag och babe till mamma min och surrade lite, sen for vi in till stan för att mamma och yngve skulle på boa.

nu sitter jag bara och väntar på att häggä min käraste vän ska komma!! för igår så filmade häggä mig när jag gjorde ett "Video inlägg" och jag känner att jag vill att häggä ska vara med när jag kollar på dem. det var 3 st. 1 var också när jag dansade tydligen, så ja jag kanske lägger upp det sen, om det inte blev pinsamma videosars ;)

FEST BILDER

DET VAR NOG INGEN BRA IDÉ

Det var nog ingen bra idé att dricka igår.. med tanken på hur allt bara går skit skit skit.. men jag är ändå glad för en sak att man drack igår, och det var för att allt löste sig!! men jag måste ju tacka mina underbara vänner som jag hade att prata med igår!! fast dock kan jag ha varit lite dryg.. men men.
allt kan ju inte gå super bra hela tiden. grät som ett cp när jag gick och la mig.. men nu känns allt mycket bättre + lättare. och jag hade tänkt att slänga upp lite bilder sen igår! men några roliga party bilder! :D

JAG VILL HA PIZZA IFRÅN SVALAN I STAN OCH JAG ÄLSKAR DANIEL!!

tack för mig! puss&kram

fredag 11 november 2011

SKÅL!

Nu ska jag dricka öl. SKÅL!

torsdag 10 november 2011

..

Har inte så mycket att säga just nu. vill bara mysa ner i sängen med en chips påse och kolla på 90210. vill komma på andra tankar..

VILL BARA PÅMINNA ER OM..

Att fortsätt att fråga!! jag vet att ni har fler frågor.
desto fler frågor desto roligare! ;)

NERVÖS!

Just nu sitter jag i min säng och är nervös över en sak, kommer inte att berätta vad.. men vid 5 tiden så får jag se hur allt går för mig. Ni kan önska min lycka till ändå! denna dag har inte varit någon höjdare.. men imorgon är den kanske 1000 gånger bättre eller 1000 gånger sämre.. jag bloggar mer ikväll. om jag kan, jag vet inte. men bloggar i alla fall så fort som möjligt så att ni läsare får veta om det gick bra eller dåligt. Puss&Kram

/Ida Mina änglar!

MAMMA ÄR ÄNDÅ MAMMA

Godmorgon

Jag saknar mitt mörkbruuuna hår!! Har suttit hela natten nästan och bara lekt. gilla gilla gilla gilla!

onsdag 9 november 2011

JA DET FUNKADE

Jag fick igång Photoshop cs5 :D
jag är så himla glad! helt sjukt ändå att jag fick igång det?!
Förut hade jag Elements 4 haha shit vilken skillnad.. och det förstår nog ni också. kan göra tusen andra saker nu, dock kan jag typ inget.. men man lär sig nog fort, sen har jag ju häggä som kan lära mig hehe ;)
Nu ska jag fortsätta att leka sen blir det sängen. godnatt sovgott!

Adobe Photoshop CS5

Sitter och installera CS5 nu!!!!! tagga söder, om jag får igång det hehe. :p önska mig lycka till!

tisdag 8 november 2011

FÖRSTA FRÅGESTUNDEN! FRÅGA PÅ NUUU

Fotat i regnet

lägger upp en bild som jag fotade när det regnade ute.