måndag 30 april 2012

Måndag.

Hej idag är det måndag och jag är själv uppe med tuppen.. Ska ta och fika lite frukost sen börja bege mig mot bussen. Idag jobbar jag till 16.00 sen blir det att åka hem och duscha och göra sig i ordning sen blir det grillning. :)

lördag 28 april 2012

Kattungarna 28/4-12 Video

uppdatering

Allt är bara bra med kattungarna dem äter och har det gott. Men jag vet inte om linnea mår så bra.. Hon är jätte glansig i ögonen och har inte druckit vatten alls. hon har bara ätit mjukmat. Men jag tror hon bara är utmattat. ska ta en spruta som man brukar ha till medicin och ge henne vatten, hon måste ju ha. Hon har inte druckit något på hela dagen så.. Men annars är det bara bra här. Det är väldigt svårt att få någon bra bild på bebisarna just nu vill inte vara och böka på där heller eftersom dem inte hade en perfekt första dag i denna värld. men jag har filmat dem som jag ska strax lägga upp! :)

Själv är man iallafall stolt och lycklig. tycker att det är as kul och spännande!
Låter typ som världens tönt haha.

Filmen kommer upp snart.

KATTUNGARNA 28/4-12

fredag 27 april 2012

Fredag

Nu ska jag ta och gå på affären med Jenny var länge sen man träffade henne. blir kul att surra av sig lite! :)


Snart så åker mitt långa hår bort! Kommer bli skönt, Fast jag vet att jag kommer typ ångra mig sen. men är så jävla less på att det är så långt och tovar sig hela tiden. :P

torsdag 26 april 2012

Nu ska jag börja gå mot resecentrumet för att träffa häggä där och fika lite gofika okej det låter väldigt konstigt, men jag och häggä hinner aldrig vara med varandra nu när jag jobbar och hon har mycket i skolan för hon tar ju STUDENTEN i sommar! :D Så därför drar vi en liten fika där innan jag åker iväg mot jobbet. sista passet sen hela helgen ledigt!! :D

Måste säga att jag längtar tills jag ska klippa mig, nu är håret så långt att jag inte orkar ha det utsläppt.. blir fan bara tovigt.. hehe. 

Torsdag

Hej på er! har inte haft så mycket tid till att blogga.. Ber om ursäkt för det.
Nåja som vanligt så händer det inte så mycket i mitt liv just nu förutom jobb jobb jobb, och massa tankar kring bebisen. Jag jobbade igår och jobbar idag också, går av imorgon, sen är man ledig hela helgen. Måste försöka att få tag på min chef också skulle ha pratat med henne om lite små saker :) Annars är allt bara bra med mig.
Nästa månad när man får lön ska jag unna mig några saker. te.x köpa mig en ny mobil telefon som aldrig blev innan. :P Sen ska jag och älsklingen åka på ikea. :) Sen som jag har sagt tusen gånger förut att det blir nog att jag bloggar mer när jag har min nya telefon ;) Eller ja jag tror då det iallafall. och lite roligare inlägg. blir lättare att lägga in bilder. Nåja nu ska jag sluta att babbla om massa skit. Detta inlägg var nog jätte ointressant..

Byebye! :D

söndag 22 april 2012

Söndag

Då kör vi sista natt passet ikväll. sen är man ledig 2 dagar! Är jävligt trött och less nu, men det är bara att bita i det sura äpplet för imorgon kommer det kännas jävligt bra!

Nu ska jag mysa med älsklingen dem sista 20 minuterna innan man åker.
Hoppas alla har haft en super bra helg! kramhejs

lördag 21 april 2012

Lördag

har nyss vaknat, har legat och sovit lite över 1 timme. Har fått i mig massa frukt och nu blir det tårta! :D
Idag är det ingen vanlig dag för det är älsklingens födelsedag HURRA HURRA HURRA! :D
Grattis älskling på 23 års dagen pusss.

Klockan halv 5 bär det av mot jobbet igen. Idag är man inte lika taggad, men som sagt snart har jag ledigt! ;)
undra vad jag ska hitta på nästa helg då? kanske bara blir lugnt? eller träffa lite kompisar? får väl se.

fredag 20 april 2012

Fredag

Ikväll är det jobb som står på schemat. Börjar klockan 5 som vanligt och slutar klockan 9 Imorgon på morgon.
Känner mig faktiskt ganska sugen på att jobba idag. Och det känns skönt! :) men man hade ju egentligen villat vara hemma i helgen men man kan ju inte få allt ;) Hoppas alla får en super trevligt/ skönt helg.

Daniel är påväg hem i från jobbet nu, han har slutat tidigare idag. så då hinner vi träffas innan jag åker iväg. :p
Idag har man mått lite små illa men nu har det gått över. Den kommer och gå. men har fått tillbaka min aptit.

Inatt fick man inte så mycket sömn sprang på toa typ 2-3 gånger inatt, sen drömde jag en jätte konstig dröm. Usch.. Får hoppas att man sover bättre inatt. fast det beror ju på hur mycket jobb det är. :p

Nä nu ska jag sluta att babbla. Längtar tills nästa månad i alla fall ;D då får man lönen och då ska jag på ikea. Köpa en ny telefon, klippa mig och framkalla alla foton hade jag tänkt. eller ja vi får väl se hur länge pengarna räcker ;)

byebye 

torsdag 19 april 2012

Torsdag

Nyss ätit middag, blev bara pizza idag kändes ju inte sådär jätte nyttigt men ibland måste man tjocka lite. Förutom att de kanske har blivit lite mycket på slutet känner jag. Imorgon är det jobb. känns väl sådär. Men blir nog kul!

Idag har jag haft en hel dag med mamma. var skit kul! haha vi hade så jävla roligt. Känns skönt att min mamma är som en bästa vän för mig också. haha. Mamma och jag satt och pratade om massa skit och helt plötsligt tittar hon på mig och sprutar ut kaffe över hela köksbordet. och så börjar vi as garva!! haha, hon hade alltså kaffe fulla munnen sen kunde hon inte hålla sig i ifrån skratt haha. Nåja det är min mamma de.

Ikväll blir det att gå en snabb sväng ut med Madde och Linn tror jag. sen ska jag se en film eller serier med älsklingen.

Jag saknar Thailand, vill tillbaka till värmen!

Jag och älsklingen i Thailand.

onsdag 18 april 2012

Onsdag

Idag har jag varit till stan med mamma, köpte fönsterbräder och handlade massa frukt och andra go saker. :)
Vi sprang in på Barnenshus också och kollade runt på alla saker. Åh man blir så sugen på att börja köpa massa. Men man får vänta tills man är i vecka 18 och har gjort ultraljudet och allt annat. :)

Alltså jag vet att jag är lite nojig eller ja inte lite heller. men nu när man verkligen är glad över detta då hoppas man verkligen att bebisen är frisk och allt sånt! Men sen kan jag även tänka att: Tänk om det inte är någon bebis i magen? Har hört att detta är jätte vanligt att vissa tänker. Känns också konstigt att man kan tänka så ibland. ja menar jag har ju plussat på stickan och inte haft mens på 3 månader så.. men ändå. Skumt att man tänker så. Kände bara att jag ville släppa ut de.

Ikväll ska jag och häggä gå ut och gå en sväng, är bra att få upp konditionen lite också. sen är det väldigt skönt att bara gå och snacka massa skit! :)

Nu ska jag städa undan efter middagen. 

måndag 16 april 2012

jobb jobb

Nu ska man snart bege sig mot bussen, då väntas ett 16 timmars pass framöver. kommer nog gå bra. har en jobbig arbetsvecka framför mig.. Men det är bara att bita ihop. Hoppas man kanske kan få in lite mer dag jobb sen. Men nu måste man tänka på den andra också. inte bara på mig och daniel. Nu ska jag lägga mig och vila i 20 min sen börja gå :)

Önska mig lycka till.

Godmorgon

Nu ska jag börja ta och göra mig i ordning för jobbet. Har personalmöte som sagt idag klockan 9. sen blir det hem och sova sen tillbaka. Denna vecka är det lite jobb, Måndag, Tisdag, Fredag, Lördag och Söndag. Sen är man ledig Onsdag och Torsdag. Men de blir säkert bra. :) Nu ska jag ta och ringa mamma min. :)

söndag 15 april 2012

Imorgon är man i vecka 13+1

Känns helt overkligt att jag ska bli mamma och daniel ska bli pappa. Men bra känns det!
Idag har vi hållit på med fönsterna och nu på kvällen har vi städat hela huset och gjort fint. har tänt massa ljus också. Nu ska vi ta och kolla på lite film. Imorgon har jag personalmöte klockan 9.00 på morgonen sen blir det att åka hem och sova ett tag sen tillbaka till jobbet, då ska man jobba 16 timmar. Denna vecka har jag mycket jobb så det är bara att ladda upp sig! Men jag är super nöjd med mitt nya jobb jag trivs som handen i handsken! ;)

Nåja nu ska jag kolla film med älsklingen. 

fredag 13 april 2012

Jag har tänkt på en sak.

Jag har nu insätt att jag kan inte lämna denna blogg sida. jag tycker att blogspot är den bästa sidan man kan blogga på! det är aldrig något lagg och det är lätt att ändra utseendet på bloggen. så därför har jag bestämt mig för att byta tillbaka till min kära blogspot. jag vet att många kommer tycka att jag är grymt dryg ;) eftersom att jag har bytt TUSEN GÅNGER = 2 gånger sammanlagt ;) men det känns mycket, så nu vet ni alla att dem andra bloggarna är borttagna. det är bara denna som gäller nu framöver!

Nu ska jag läsa min bok "Vänta barn" så man vet lite om hur det är att vara gravid. :)
så nu vet alla att jag är det också :p

alla får ha en super bra helg! för det ska jag ha på min lediga helg!