torsdag 27 september 2012

fullfart på en högravid kvinna

igår städade jag och gjorde om i köket. blev väldigt bra duschade och renbäddade sen satte jag mig framför tvn med min stickning. har kommit en bit på vägen med den nu :) sen nu på morgonen har jag bakat mer bullar och ska snart ta och göra hemma gjorda köttbullar :) sen städa kylskåpet. sen ska jag bara sitta med stickningen :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

måndag 24 september 2012

middag

nu är älsklingen snart hemma. denna dag har varit bra. var väldigt trött på förmiddagen men nu är jag pigg. har varit förbi mormor idag och fikat. sen blev det lunch hemma hos mamma. ringde några samtal till inre kraft om några viktiga papper får dem nästa vecka! toppen! har pratat med sussie i telefon vilket var hur trevligt som helst hade mycket att prata om. ska träffa henne imorgon efter att jag har varit i stan med mamma. surrade även med häggä och blev mycket prat där med :) nu ska jag börja med middagen. blir kassler och ris! mumms. måste säga att jag är hel nöjd med glasögonen trivs jätte bra i dem! :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

v31+4

har nyss gjort mig i ordning får bli myskläder idag. känner mig ändå inte så vacker i dag :p

Published with Blogger-droid v2.0.9

För ett år sen

Har suttit och kollat igenom bilder ifrån slutet av förra året. Blev lite små chockad när jag såg denna bild.? inte kan jag påstå att jag är tjock här? visst lite mullig men vafan. Denna bild togs för exakt ett år sen :o när jag hade på mig denna mysiga tröja förra veckan så var det mest magen som syntes, men inte så konstigt haha! konstigt hade det ju annars varit ;) Men jag sa till daniel en kväll att jag minns fan inte hur jag såg ut utan denna gravid mage. och här har jag bilden. :p

Kan också säga att tröjan på denna bilden sitter inte sådär pösigt och fint just nu, kan inte förstå att man glömmer till och med hur ens vardagskläder satt på en innan jag blev gravid. Konstigt ändå.

Blir kul när lillen är här sen. och tänkt alla kläder jag kan ha sen som ligger i min garderob?!
Nu ska jag kolla vidare på lite bilder, väldigt kul att kolla igenom massa bilder :D


lördag 22 september 2012

lördag

ikväll blir det middag hemma hos mamma. :) har varit en sväng in till stan idag och små handlat lite och kollat runt. nu ligger jag i soffan men älsklingen hemma hos mamma och har ätit lite godis :p

Published with Blogger-droid v2.0.9

fredag 21 september 2012

godmorgon fredag

klockan är halv 7 älsklingen har nyss farit på jobbet så nu ska jag plocka undan efter frukosten. sen ska jag städa så det är helg fint :) ska ringa och väcka häggä runt 10 - 11 tiden. idag ska vi ta oss en promenad i skogen och fota lite :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

torsdag 20 september 2012

mage v.31 och nya glasögon

är verkligen super nöjd med mina nya glasögon :D är bara ovant att se sig själv i nya bågar.

Published with Blogger-droid v2.0.9

onsdag 19 september 2012

Stressad

Är sjukt stressad över så mycket.. känner att man borde varva ner lite är mycket som ska göras.. Men man får ta en sak i taget. Ikväll ska jag gå över till mamma min och träffa yngves mamma som har kommit hit ifrån Finland, var 3 år sen jag såg henne om inte 4 år sen. så det var ett tag sen.

Vill verkligen att det ska bli November nu!! vill ha bebis här och vill få tillbaka min kropp och kunna sova normalt och röra mig som en vanlig människa. De är väldigt påfrestande att vara gravid. Men tycker samtidigt att de är väldigt mysigt. Men nu känner man sig ganska nöjd med att gå runt med denna stora mage som bara är i vägen. Nu vill man ha bebisen i sin famn och bara mysa och vara stolt!

medicin

nu har jag hämtat ut medicinen som jag ska äta i 10 dagar. sen ta nya prover och hoppas att det har försvunnit.

Published with Blogger-droid v2.0.9

Uppdatering v.30 + 6

Igår var jag hos barnmorskan och alla prover visade jätte bra. Vilket känns väldigt skönt. Tycker att han inte är lika mycket aktiv i magen längre men det beror nog också på att han är större nu. Det är så roligt för på ultraljudet så visade det sig att de var en liten pojke! Men min barnmorska tror inte att det är någon pojke.. Hon tror att det är en liten flicka eftersom att han har så höga hjärtljud. Men jag tror fortfarande att de är en pojke ja. ;) Men ska ju göra ett sista ultraljud nu den 1 okt så då får vi se. :) Imorgon går jag in i vecka 31, så detta är en uppdatering för vecka 30. Måste fara på apoteket idag och hämta ut medicin har urinvägsinfektion... Känns ju jävligt drygt måste jag säga.. Men det är bara att käka tabletterna sen hoppas på att det inte kommer tillbaka. eftersom att får du det under graviditeten så kommer det oftast tillbaka det. De brukar vara svårt att bota det då man är gravid. Men vet inte om de är skitsnack heller. Man ska ju inte tro på allt man hör. Har börja få stickningar i benen och fötterna också.. Det beror på att jag har så mycket vätska i kroppen. Och det ser man till och med att jag har.. ser ju fan ut som en flodhäst.. Halsbrännan den kommer och går. men tycker ändå att det har varit extra mycket under v.30.
Jo, nu har han lagt till sig i magen också!! han har ju legat tvärs över magen.. vilket inte har varit någon höjdare eftersom att det blir så svårt att andas då..Men nu ligger han precis som han ska. till och med med huvudet neråt.

söndag 16 september 2012

vart är mina fötter!

så här mycket ser jag av mina fötter och ben när jag står helt normalt! ganska sjukt magen är verkligen inte liten! men om 10 veckor får jag se minna fötter normalt igen! ;) nu ska jag fortsätta att titta på tv med älsklingen. kl är snart 12 blir nog att sova efter detta program :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

lördag 15 september 2012

resultatet!

före och efter bild :) har fått upp 2 dörrar ikväll, har 5 dörrar kvar. blir att hålla på imorgon hela dagen. kommer bli väldigt bra när allt är klart!

Published with Blogger-droid v2.0.9

Hemma igen

Nu har vi kommit hem ifrån övik och vi fick med oss 7 dörrar hem. Har nyss käkat lite och nu håller vi på för fullt här hemma. Kommer bli jätte bra när allt är klart! :) jag lägger ut bilder ikväll på hur det blev. Men blir inte klar med alla dörrar ikväll. Eftersom att alla karmar ska också bytas så det är ett litet projekt.

Lördag

Godmorgon!
nu ska jag strax ta och göra mig i ordning för snart åker vi till övik och ska köpa alla inne dörrar eftersom att dem hade slut i umeå och visste inte när dem skulle få hem mer. Blev en tidig kväll igår var helt slut efter att ha varit inne i stan och allt. är fortfarande trött nu. men har ändå fått sova ganska bra vilket är väldigt väldigt ovanligt! Nä nu ska jag ta och göra mig i ordning sen göra frukost till mitt hjärta.

fredag 14 september 2012

fredags kvällen

sitter hemma hos mamma och kollar på postkodsmiljonären sen är det fångarna på fortet! daniel och yngve åkte in till stan för att hämta lite grejer som vi behöver imorgon när vi ska byta dörrar :) hoppas alla har en trevlig kväll!

Published with Blogger-droid v2.0.9

Fredag

Då var denna vecka gjord, har varit med häggä hela dagen idag. Blir att åka in till stan klockan halv 4 och hämta upp daniel på jobbet. sen åka till byggmax och köpa massa inne dörrar för i helgen ska vi sätta upp nya. Dem gamla är så bruna och fula. annars så händer det väl inte sådär jätte mycket i helgen. Måste göra en uppdatering om vecka 30 också, inte för att det har hänt så mycket från vecka 27. men det är kul att gå tillbaka sen och läsa. ska även lägga upp bilderna på ljungen och lyktan jag har ute.

Nu ska jag bjuda häggä på go fika som tack för att hon hjälpte mig att fixa min blogg igen. :)

torsdag 13 september 2012

Torsdag

Veckan den bara springer iväg. har hänt mycket för min del. :) i måndags så fyllde min bror år så hjälpte linn med att göra en smörgås tårta, som blev super god!! Tisdag blev det stan gjorde en synundersökning och beställde nya glasögon dem jag har idag är så fula tycker jag och jätte repiga men kanske det viktigaste av allt så är det helt fel styrka på mina gamla. har börjat se mycket sämre så tur är ju då att man får nya om 7 till 10 arbetsdagar. Igår blev det bara en lugn dag hemma, fick lite papper iväg skickade till försäkringskassan vilket känns hur skönt som helst! Sen flyttade jag över alla pengar till min nya bank. :) Idag har jag inte gjort så mycket mest tagit det lugnt har gjort lite fint på framsidan köpte vita ljung och satt i alla krukor och ställde fram ljuslyktan och gjorde fint ska lägga upp bilder på det sen. :) har även pratat med Elina idag och fått höra hur det är med lill tjejen och såklart hon och mattias. Är så glada för deras skull!! :D kan knappt vänta nu tills det är min och daniels tur.

Nä nu ska jag fortsätta att göra middag.

måndag 10 september 2012

måndag

idag är det måndag det 10 september och idag är det ingen vanlig dag för de är marcus födelsedag hurra hurra hurra :D idag blir min bror 24år gammal tiden går!

jag har nyss sminkat mig ska snart fixa håret också. idag blir det nu först att städa här hemma sen kommer linn och hämtar upp mig vid kl 13.00 sen åker vi till henne och gör smörgåstårtan som vi ska äta ikväll! kommer bli en jätte bra dag!! :D

Published with Blogger-droid v2.0.9

söndag 9 september 2012

Godmorgon

Då var denna helg över. Idag har vi söndag och det innebär tvätt och mysdag!
Vaknade halv 7 i morse av att lill killen sparkade så fruktansvärt hårt inne i magen. Men man börjar bli van nu att man blir väckt. Idag känner jag mig inte på topp.. har varit små snuvig och haft lite hosta hela veckan, Men idag känns det värre. har tungt att andas för att lill killen ligger så högt upp och sen när jag är små tät i nästan gör ju inte det hela så mycket bättre. Igår blev det stan med daniel och pappa, var väldigt kul att göra något med pappa. eftersom det inte är så ofta man varken ses eller hittar på saker att göra. Men pappa han stor shoppade i går han! ;) blev en rakapparat och en kabel till tv och förstärkaren sen säger han: kan vi inte gå in på comfort och kolla lite. självklart säger vi och efter att ha varit där inne i ungefär 40 min så slår pappa till på en ny soffa. hur fin som helst kommer passa jätte bra nere i hans bio rum. :)

Nä nu ska jag ta och ringa mamma sen börja tvätta.
Ska göra en ny uppdatering om vilken vecka jag är i osv.

lördag 8 september 2012

nytt fodral till telefonen

hittade detta fina fodral inne i stan idag och min underbara pappa betalade åt mig :) det uppskattade jag verkligen!

Published with Blogger-droid v2.0.9

onsdag 5 september 2012

bror och jag

mamma visade denna underbara bild på mig och marcus! haha söta va vi!

Published with Blogger-droid v2.0.9

färgat håret!

idag har jag varit till stan med mamma köpte två par bas byxor till lillen sen hårfärg. blev super nöjd med håret :) före och efter bild.

Published with Blogger-droid v2.0.9

tisdag 4 september 2012

kul väder

känns inte så kul att de började regna nu när man snart ska gå till bussen.. har ingen jacka som jag kan stänga heller.. men men. besöket hos läkaren gick bra. får vi hoppas att jag blir sjukskriven nu!! :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

Tisdag

Godmorgon!
I morse klev jag upp kl. 06.00 vaknade till sen gick jag över till mamma och sen tog vi en härlig morgon promenad! Känner mig sjukt glad fick inga sammandragningar alls!! gick i 40 minuter nu blir det att börja gå mån-tors hade jag tänkt. måste få upp kondisen lite innan förlossningen. :) sen nu när jag äntligen kan gå utan att få ont och måste ligga i soffan en hel dag efter att man har varit ute och gått. nä så jag är super glad, har känt mig väldigt lat och äcklig när jag inte har kunnat röra mig så mycket. man känner verkligen hur dåligt kroppen mår. men tackar gud för att det är över och att jag kan börja gå normala promenader igen! :)
När vi kom tillbaka efter morgon promenaden blev det frukost. sen dammsög jag och städade här hemma.
Ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning för dagen. Kl: 13.00 ska jag till vårdcentralen sen efter det blir det hem och sova en stund sen ta bussen in till stan kl. 15.00 och möta upp daniel. då blir det att hämta offerten på köket. :)

Ja så de är vad jag har hunnit gjort och ska göra.