lördag 31 december 2011

Nu har jag precis sminkat mig, ska strax locka håret. Åh jag är verkligen taggad på ikväll. denna kväll kommer bli kanon känner jag! :D puss&kram

Godmorgon, sista dagen av 2011!

Hej alla! steg upp för ungefär 1 timme sen, duschade och gick över till mamma, hittade en fin svart klänning som jag ska ha på mig ikväll. jag visar bilder sen. ;) Nu ska jag nog bara ta det lugnt sen börja fixa mig. hade tänkt att locka håret, sen blir det att kladda på sig lite smink. jag bloggar mer sen också.

Jag är sjukt taggad inför det nya året. ska bli så kul att se vad det har att erbjuda. :D Jag just nu!

fredag 30 december 2011

Godnatt!

Mamma och hennes Man kom förbi ikväll, vi såg tv och åt ostbricka med kex. mycket trevligt! vi pratade om hur vi skulle lägga upp dagen i morgon, och jag och mamma kom på att vi har ju inte köpt någon SKUMPA!! hur ska detta gå? får se om det blir bolaget en sväng, annars så är det ju inte hela världen men. Imorgon måste jag nog fixa mina naglar.! om jag har tid.. men hoppas på det i alla fall, vill så gärna ha fina naglar på nyår. Har också sett att alla "kända" bloggare har blivit bruneter nu ;) haha, lite kul tycker jag. själv satsar jag på att bli blond. ;) ska nog färga håret i Thailand hade jag tänkt, sen blir det nog att göra slingor när man kommer hem till Sverige igen. Nu ska jag krypa ner i sängen med älsklingen och sova. har mycket att göra imorgon.

Godnatt alla fina.<3

Fredag

hejsan hoppsan, idag kan jag säga er att det inte har hänt så mycket, har gjort lite fint här hemma inför imorgon, sen varit med häggä, sen åkte hon till stan. ikväll blir det bara att vara hemma och mysa med D och ladda upp batterierna inför imorgon, det blir att vi ska vara KALAS PACKADE imorgon. kommer att på asm. dock har jag ingenaning om vilka vi blir, men blir säkert super kul ändå, tycker det är lite tråkigt att man inte kommer att fria med tjejerna som jag brukar umgås med. hade varit super kul att vara med alla och skåla in det nya året, men men man kan inte får allt, hoppas i allafall att man kanske träffar några senare på kvällen.

Känner också lite panik för jag har ingen klänning att ha imorgon!!! har inte haft tid eller möjlighet till att köpa en heller, ni vet det är ju nu ett tag att mamma betalar hehe ;) och mamma har varit borta ett tag så har inte haft möjligheten.. nåja hittar säkert något gammal i garderoben som går att slänga på sig imorgon, om inte så får jag rota igenom mammas haha ;) är super skönt att jag och mamma har exakt samma smak på kläder och nästan samma storlek, klagar inte.!

känns super spännande inför det nya året, har så många saker som jag måste ta tag i, och några utmaningar. om allt går som jag vill så kommer detta år att ÄGA! :D as taggad. sen den 1 Januari börjar jag med en sak ;) men kommer nog att berätta om det när jag kommer hem ifrån Thailand då jag kan säga säkert hur det går osv.

2011 har inte varit det bästa året. men inte det sämsta heller, har fått upp min kontakt med min andra bror Patrick och har även pratat lite mer med min andra syster Erika, Sen även fått se min tredje syster som jag aldrig har träffat hon bor i stockholm, och har ännu inte "pratat med henne" känner mig inte alls redo för det än. så det är väl det som har varit mest kul detta år. annars har det inte varit något speciellt, jo att jag har jobbat lite granna för första gången i mitt liv, det är inte fy skam heller!
Nä gud vad jag har babblat på här, nu får det räcka.

Nu ska jag avnjuta en god kopp kaffe, och ringa min kära pappa och sen kanske kolla nån film med min älskling.

onsdag 28 december 2011

Onsdag

Nemen hallå! det var ett tag sen. Idag har jag bara varit med häggä och suttit vid datorn. hade tänkt att gå och vika lite tvätt. sen göra maten åt min babe så den är klar när han kommer hem. Idag är det exakt 8 dagar kvar tills jag sticker till Thailand, jag kommer förstås att sakna alla nära och kära + mina blogg läsare. känns så spännande att få se en helt ny miljö, när jag kommer hem efter 4 veckor i paradiset så kommer jag att lägga upp massvis med bilder, det kommer bli asm. Nu ska jag ta och göra något vettigt så jag kanske bloggar mer ikväll. puss&kram hane haj

måndag 26 december 2011

Godmorgon..

Vilket skit väder det är idag.. usch.
det blir inte så mycket gjort idag inte, ska göra mig i ordning senare, för då ska vi dra till daniels mamma. men nu först så åker daniel in till stan med ludde. Undra vad jag ska hitta på för något? :p

ciao ciao,.

söndag 25 december 2011

Söndag idag..

Och julen har varit toppen, fick massa fina julklappar! eller ja inte så jätte många men DYRA! ;)
Det jag fick va:
  • 10.000kr, av mamma och pappa.
  • högklackade skor, av mamma och Yngve
  • En super mjuk filt, av mamma
  • 500 kr, av daniels mamma och janne
  • lotter, av brorsan
  • presentkort på expo till både mig och daniel, av daniels pappa och marita.
  • äkta silver halsband, av yngve.
  • äkta silver örhängen,av yngve
  • 1 stock snus, av pappa.
Ja, det är vad jag kommer på nu, :)
men jag känner mig toppen nöjd, kanske lägger ut bilder på skorna sen haha.

see yaa.

lördag 24 december 2011

KLART!

Sådär då är man ready to go! öppnade 2 Julklappar nu på morgonen som var i från Yngve, fast egentligen kan man säga ett ta bara va ett tycker jag, för det hör som ihop. fick ett äkta silverhalsband med ett hjärta på, super fint var det, jag gillar det verkligen, och sen äkta silverörhängen. dem var också super fina. Jag önskar alla mina läsare en riktig GOD JUL!

Godmorgon & God Jul!!

Godmorgon, jag har precis kollat julkalendern och sminkat mig. ska ta och locka håret nu och sen kanske få i sig något i magen. klockan 11 åker jag och älskling till min pappa, vi blir där till klockan 4 på eftermiddagen, sen åker vi vidare till Daniels pappa. denna dag kommer att bli toppen, jag ska ha med mig kameran så man får några tjusiga bilder. jag bloggar innan jag åker. ciao

fredag 23 december 2011

OJJ

Jag förstorade bilderna alldeles för mycket... suck... aja då får man ba se ännu mera! :D 

VAR UTE OCH FOTADE IGÅR PÅ GRÅBO.

Godmorgon.

Hejhej blöggen, nu är det dan före doppardan, och självklart är jag typ som ett litet barn ;) jag har längtat i typ 2 veckor nu efter julafton. och nu imorgon ska jag äntligen få öppna massa paket! taggaaar.
jag har tänkt lite granna om vad jag skrev i går var verkligen inte alls på humör, men då har jag gjort en liten lista i mitt huvud vad som ska vara fixat i slutet av 2012 och är det inte de då kommer jag fan dö.

  • Bli frisk! eller ja det blir jag hur som helst, men det ska ändå vara en punkt!
  • skaffa mig ett jobb och sen hoppas på att det kan bli ett fast jobb! 
  • Ta körkortet! 
  • Betala av kameran. 
  • Gå ner i vikt!
Dem där punkterna ska vara fixade innan 2013!! 
och jag kan berätta en kul sak, när jag åker till Thailand, ska jag och Häggä ha en liten tävling! spännande ;)
undra vem som vinner..

Dagens planer!

Idag har jag tänkt att städa här hemma och tvätta. ta fram kläder jag ska ha imorgon.
fixa jul naglar, gå över till mamma min och ta hand om kissen, min mamma har ju den turen som är hos min älskade syster i Göteborg, är väldigt väldigt avundsjuk!! Sen ska jag nog ta mig en promenad senare idag.

uppdaterar sen med lite bilder som jag tog igår, super fina vinterbilder! ;)

torsdag 22 december 2011

vad ska det bli av en?

Ibland går saker och ting inte riktigt som man vill. är små less och orkar inte alls göra saker. känner att jag måste ta tag i mitt liv nu. ibland tänker jag vad ska det bli av en.. Gick inte klart gymnasiet, har inget jobb, man blir sjuk, man är deprimerad? ja vad ska man säga. just nu känns allt bara bajs. dock finns det människor som har det 1000 gånger värre, men för mig är det skit. 2012 ska bli ett super år för mig! det har jag verkligen ställt in mig på!

kan uppdatera lite grann om magen, har käkat tabletterna i 10 dagar nu och idag var det första dagen utan någon, sitter i soffan och har ont igen.. det har känt så bra i 1 vecka nu och sen ba nä, ska tillbaka till sjukhuset den 2 januari då får vi se vad som händer, och sen den 5 blir det Thailand och hinner dem inte göra något så ska jag fara ändå, tänker inte stanna hemma bara för att sjukhuset var så segt då har jag fan hellre ont.

haha värsta deppinlägget. nåja det får ni leva med. kommer bli bättre inlägg sen.

see yaa.

måndag 19 december 2011

Måndag! (En halv lång uppdatering)

hej på er! det var ett tag sen jag bloggade. har verkligen inte varit på humör eller haft lust.. men nu känns allt mycket bättre., Det verkar som att tabletterna funkar, och det tackar vi gud för. dock så får jag se när jag ska tillbaka på sjukhuset om det har blivit bättre. ska dit den 2 Januari.

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, känner att det behövs, när jag har haft så ont i magen förut så känns det som att det är bäst att bara vara hemma och fortsätta att ta det lugnt, så man kan bli frisk!

häggä ska komma förbi sen idag, och hålla mig sällskap, hon är verkligen världens bästa vän, hon var med mig så gott hon kunde förra veckan, speciellt från början av veckan då jag hade så ont i magen, känner att bättre vän än så här kan man inte få, igår när hon kom tillbaka till hörnefors så hade hon köpt med sig mitt favorit go fika! hur underbart är inte det?! Nä, jag tycker att alla borde ha en sådan vän. hon ska få något riktigt fint i från Thailand!!

I helgen har jag bara varit med älsklingen vi har bara varit hemma och myst, har varit jätte mysigt! på lördagen for vi in till stan för att små handla lite, men annars så har det varit jätte lugnt. så nu är mina batterier uppladdade för en ny vecka och JULAFTON!! sen NYÅR!! 

nu ska jag ta och plocka undan här hemma. hare bra tjing tjong!

tisdag 13 december 2011

Lucia

Ikväll ska jag och häggä fara och kolla på lucia, kommer bli mysigt de! :)
idag har jag inte gjort mycket alls. ätit god lunch med häggä lägger upp bilder på det sen.
puss&kram

Tisdag

Hej! idag känns saker och ting lite bättre. men jag har suttit och tänk att jag kanske ska skriva ut det i bloggen ändå, om vad som hände igår.. eftersom det är många som har frågat och kanske inte riktigt förstår.

Jag har haft ont i magen i nästan 1 helt år. har inte känt att jag direkt har behövt att kolla upp det, fören förra veckan. då hade jag så fruktansvärt ont i magen, låg mest bara hemma och hade svårt att gå. jag for till vårdcentralen och dem bokade en tid åt mig på Gyn i stan. Så igår var jag alltså på gyn och blev undersökt. allt såg bra ut förutom att på Vänster sida om äggstocken så hade jag en cysta som var 3 gånger 4 cm. En cysta är inte farligt men man ska gå med jämna mellanrum och kolla till den, Men när jag fick se den högra äggstocken så var det en jätte stor svart ring den var 5 gånger 4 cm stor.. själv så fick jag förstås lite panik.. Och dem trodde att det också var en cysta men inte säkert, dem sa också att den kunde vara en tumör.. när dem sa ordet tumör så visste jag inte vad jag skulle göra. dem började berätta om operation och vad det innebär osv. men nu till en början ska jag äta mina tabletter sen får vi hoppas på att när jag kommer tillbaka dit att det verkligen bara var en cysta.

Det var det som hände igår och även idag så känns allt så konstigt, man tror inte att det ska hända en själv. men om det nu skulle vara en tumör så ska dem ta bort den, och jag tackar GUD för att den sitter bra till!

måndag 12 december 2011

hemma igen..

det gick inte alls bra hos läkaren.. kommer nog inte att bry mig så mycket mer om bloggen idag.. kommer nog inte skriva vad felet var här, eftersom att det är så många som läser min blogg. men alla nära vänner och familj får såklart veta! nu ska jag ta och lägga mig och vila, puss&kram

MÅNDAG!

Godmorgon! nu är klockan typ halv 7 på morgonen.. vill bara dö. har sovit typ 4 timmar i natt.. nu ska jag he på kaffet och hoppa in i duschen sen kolla på julkalendern. jag bloggar kanske efter det. om jag inte hinner så får jag blogga sen när jag har kommit hem under dagen.

idag ska jag nu först till läkaren inne i stan, för att äntligen få kolla upp vad felet är på magen.. Sen ska jag och mamma tvär springa på stan ska köpa julklappar och se om jag hittar någon fin klänning jag kan ha på jul/nyår. så vi hörs mer sen. puss&kram

Måste fixa mina naglar när jag kommer hem också, dem blev helt förstörda i helgen..

lördag 10 december 2011

LÖRDAG

Hej! nu har man varit vaken en stund och fikat och plockat undan här hemma. igår blev det lite party, men kan inte säga att det blev världens fest.. Nåja, som vanlig dan efter så sitter man alltid i soffan och har lite små ångest.. får fan alltid ångest nu för tiden när jag dricker.. spelar ingen roll om jag bara tar 1-2 öl så blir det att dan efter får jag ångest. fattar inte VARFÖR? Nä usch för alkohol. ända gångerna jag inte får det är om jag och häggä kanske käkar god middag och tar nått glas vin, då är det lugnt.(!)

Nåja nu ska jag sluta att babbla om min ångest.. idag ska jag och älsklingen bara vara hemma och kolla på film och kanske käka lite godis. blir myys!

bloggar mer sen, puss&kram

fredag 9 december 2011

Godmorgon!

Hej, nu drar jag in till stan för att inhandla en ny klänning eller något! :)
sen ska jag köpa några julklappar också, om jag hittar några förstås, Bloggar mer sen när jag kommer hem.

puss&Kram

torsdag 8 december 2011

Coca cola

Hallu!!
sitter bara hemma och chillar, väntar på att häggä ska komma, ehm.. jag hade tänkt att visa er snart vad jag fick av häggä i julklapp, spännande va..(?)

Puss&Kram

En liten snabb uppdatering!


onsdag 7 december 2011

PAKET!

Dom här paketen fick jag av häggä! jag lägger upp ett litet video inlägg snart där jag visar vad jag fick! ;) puss&kram

Godmorgon!

Godmorgon, vaknade jätte tidigt idag, så jag har bara suttit i soffan och kollat lite på tv och druckit en super god kaffe. Hade tänkt att köra dammsugaren ett varv i huset sen hoppa in i duschen, funderar på att kanske baka idag..(?) överraska bby lite. nåja får se vad det blir. Uppdaterar mer sen. puss&kram

tisdag 6 december 2011

MÅSTE BARA SÄGA

SNART ÅKER JAG TILL THAILAND!! HELT SJUKT. LÄNGTAR SÅ FÖRBANNAT MYCKET!


Tänk att jag kommer att ligga där och steekkaa och bli bruuuun! eller ja jag hoppas att jag blir brun.!!

ont i magen men ändå..

Jag har haft så fruktansvärt ont i magen hela dagen till och från.. men ändå nu klockan 18.00 så sätter jag igång med lite storstädning här hemma. alltså jag är ju väldigt petig hur det ser ut här hemma, och just nu så ser det ut som hej kom och hjälp mig här.. så nä nu har man dammtorkat, städat hela badrummet, vikt tvätt och nu blir det dammsugaren, efter allt detta så ska jag ta mig en varm och skönt dusch sen blir det att kolla lite serier. hoppas alla har en lika underbar kväll som jag. eller ja nästan iallafall, nä nu ska jag ta 2 Alvedoner sen fortsätta.

puss&kram

NU KOM JAG PÅ FELET!

Haha, nu kom jag på felet. :p 
men nu har jag sparat mina video inlägg i för stort format.. får göra ännu ett nytt senare ikväll. 
3 gången gillt som man brukar säga. 



Puss&kram hörs sen

vad är felet?

Jag fattar fan inte varför jag INTE kan överföra en video.. blir fan förbannad.. nä nu ska jag försöka att kirra detta.

röd glittriga naglar.

har målat klart naglarna nu. :P
ska följa med Linn på affären nu, bloggar mer sen. puss


Dem är mycket finare i verkligheten, ;)

något fel..

Det blev något fel när jag skulle ladda upp video bloggen.. men jag får fixa det sen.. måste sticka nu. hare bra puss&kram

Tisdag.

Godmorgon bloggen, nu har jag nästan nyss vaknat, ska ta och göra mig i ordning för att sen gå över till mamma. Slänger upp ett litet snabb video inlägg. vi hörs sen puss&kram


jag kan inte sova...

Ligger i sängen och kan bara inte somna.. magen gör ont. försöker att tänka på annat men är svårt. min mjukvara på crystal eye cam hade ju slutat att funka, men nu har jag laddat hem en ny, ganska skönt att ha webb cam på datorn om man bara vill snabb slänga upp lite fula bilder.

Vad tycker ni om mina röda naglar? super nice va?! ja gillar dem, imorgon ska jag måla på ett lager med glitter också. lägger upp en bild då. Nu ska jag väl försöka att sova, så godnatt.

måndag 5 december 2011

Godnatt alla läsare

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Julens Hjältar
Så vi får höras imorgon godnatt.

Måndag

Denna dag har jag spenderat hos läkaren.. har så sjukt ont i magen.. så hela eftermiddagen blev det att vara på Vårdcentralen, dem hittade inget fel, men ska få en tid att få åka till sjukhuset för att kolla.. drygt.

Nu är det exakt 1 månad kvar innan jag sticker till Thailand.! :D jag kan inte fatta att jag ska dit, kommer bli asm. Nu håller jag på att måla naglarna knall röda. så snyggt asså!

jag bloggar kanske mer i kväll. om inte så imorgon lovar jag att bjuda på lite roligare inlägg iallafall bilder.
puss&kram

fredag 2 december 2011

Färga håret

Sitter med hårfärg i håret. färgar det lite ljusare brunt. men färgar det mest bara för utväxten :p
kommer nog bli bra, lägger ut bilder sen, om det syns haha ;)