torsdag 30 maj 2013

Stora killen!

Nu har Arvid flyttat in i sitt egna rum!!! Känns både bra med samtidigt lite nervöst! tror jag kommer sova halv dålig inatt. Men som jag har skrivit förut så sover han hela nätterna i vanliga fall så det ska inte vara några problem. det blev sååå fint i hans rum, nu ser man verkligen att det är arvids rum! måste bara upp med en hylla också. sen är det färdigt :)

Idag har jag och Arvid inte gjort så mycket vi tog en promenad till affären och sen gick vi över till mormor och var där en stund, sen när vi kom hem så började jag att flytta sängen in till hans rum och hålla på sen upptäckte jag att det aldrig skulle gå själv.. så fick ringa Häggä så hon kom över och hjälpte mig att flytta ut divanen. känns skönt att alla Arvids saker är i hans rum nu, förut har vi haft leksakerna i vardagsrummet.

När Daniel kom hem så åt vi middag sen tog vi oss en kvällspromenad, gick förbi Ica och postade ett brev, Arvid var så duktig han satt upp i vagnen hela promenaden och tittade på allt som röde sig, lill gubben han sa inte ett pip, annars brukar han bli less efter ett tag men inte ikväll! kanske var för att pappa var med ;)
nu har Arvid somnat och jag ska gå ut och ta in tvätten sen blir det att titta lite på tv.

Imorgon tror jag att jag och Arvid bara ska vara hemma hela dagen och ta det lugnt! känns som det har varit mycket nu på slutet. Vi har inte varit hemma så mycket och bara varit vi två, känner att det behöver vi!

onsdag 29 maj 2013

tisdag 28 maj 2013

måndag 27 maj 2013

Måndag ny vecka nya möjligheter

Godmorgon! imorse klev jag och arvid upp klockan 7, arvid har kört rally med gå stolen, okej kanske inte rally framåt men sidledes och bakåt, och nu är han och ska ta allt han ser och allt han får tag på åker ner i golvet så det är bäst att jag passar mig nu, ;) Men det är så roligt att se honom utvecklas och bli bättre och bättre på vissa saker! Min lilla älskling. Nu ligger han i sin säng och ska vila en timme, och under den tiden ska jag göra mig i ordning och smått plocka bort lite och äta frukost, sen tror jag att vi ska gå över till arvids gammelmormor och hälsa på. tror även att min moster skulle vara där så det kan bli kul att träffa dem, sist jag träffade dem var på dopet och de är väl 3 månader sen. usch vad tiden går för fort!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag har kommit in i en trött period är trött hela tiden! kanske är för att man är ute i solen hela dagarna. känner mig iallafall inte utvilad, men varje gång arvid vilar så tänker jag nu ska jag också lägga mig och vila men icket då hittar jag alltid massa annat att göra! Idag måste jag få upp en vit hylla i arvids rum sen ska jag köpa bokstäver och spraya dem gröna eller blanda med grön och blå att ha på hyllan, självklart ska det stå arvid. :) Får inte glömma kameran har tänkt på det där att jag är ju duktigt att ta kort på arvid när vi är hemma, men man kanske borde ha lite andra kort också när arvid till exempel sitter i gammelmormors knä, eller när vi är hemma hos arvids farmor och mormor, ja helt enkelt dit vi åker! nä där får jag verkligen minus poäng! måste bli bättre på det! :)




söndag 26 maj 2013

våran morsdag!

Idag åkte vi in till stan en sväng och mamma och yngve följde med, vi for hem till daniels mamma och janne och fikade tårta och drack kaffe! Sen åkte vi vidare till coop och handlade lite, min och daniels vagn bestod mest av grönsaker och frukt! Sen åkte vi hem packade upp allt gav arvid mat han var inte så speciellt matglad så han åt inte så himla mycket. Sen åkte vi över till mamma där det bjöds på grillat och tårta och kaffe till efterrätt, sen var vi tvungna att åka hem eftersom att arvid var helt slut efter denna dag, han åt vällingen och slocknade på en gång när jag la ner honom i sängen. Idag har jag och daniel faktiskt pratat om när vi ska flytta in arvid i sitt rum och tror det blir när han är 7 månader, alltså nästa månad, tycker det känns skönt och tryckt att ha honom i vårat rum, men då arvid fyllde 5 veckor så började han sova igenom hela nätterna och har fortfarande gjort det! och vi har haft en sån tur att han har gjort det! kan tänka mig att det är inte vanligt! Så därför börjar vi känna att han är redo, men samtidigt så tänker men att när man väl har flyttat honom till sitt eget rum så kommer han alltid att sova där. åh tiden har gått så fort kan inte förstå att våran son lilla arvid mattias wester blir 6 månader på tisdag!! det är helt sjukt. och kärleken vi har till honom är obeskrivlig trodde inte att det fanns en sån stark kärlek skulle kunna göra allt för honom! men vem skulle inte kunna göra det för sina barn? Ibland så tänker man faktiskt att stackars dem som inte kan få barn.. och dem som kanske blir gravida men vill inte behålla eller är dumma mot sina barn. jag är så glad att jag har Daniel och Arvid i mitt liv! dem är absolut det allra bästa jag har, all kärlek till dem!


Jag och Arvid
 

Arvid med sin mormor
 
jag och hjärtat!
 
Daniel och Arvid! Dom bästa jag har i mitt liv!
Hur söt får man va?
Våran stora lilla kille!


Okej denna bild tyckte jag var jätte rolig! Yngve höll på att leka med Arvid
vet inte riktigt vad dem sysslar med? men kul hade dem
Arvids morbror marcus
Värdens finaste och bästa Linn med Arvid
Middag ute på mamma och Yngves altan
Arvid låg på golvet och busade
 
Att skrika sig till uppmärksamhet är inte alls ovanligt! älskade barn
En jätte trött arvid när vi kom hem, dock så syns inte det på bilden haha.
Nu har arvid börjat gå framåt i gåstolen
Att försöka slita ner hoppgungan är något som är väldigt roligt tycker arvid!

Morsdag

Godmorgon! Idag är det morsdag och tänka sig att till och med jag får fira den. Arvid vakande en gång vid halv 5 inatt men ville bara ha nappen sen somnade han om igen. sen vaknade han 20 över 6 igen och då blev det välling och mys, nu sover han igen så sött i sin säng. jag ska passa på att göra mig i ordning och plocka undan lite. Idag vet jag inte alls vad vi hittar på, daniels mamma och janne kanske skulle komma förbi sen ikväll är vi bort bjudna på middag hos mamma min. så det blir nog bara en väldigt lugn dag. idag har vi fint väder igen förutom att idag verkar det blåsa en del.. inte lika kul. Nä en kopp kaffe nu så att man piggnar till. :) hoppas alla får en toppen dag!

tisdag 21 maj 2013

Arvid rulla från mage till rygg!

Godmorgon, imorse vaknade arvid klockan 06:00 det har börjat bli att han alltid vaknar då så det är bara att kliva upp. men han brukar bara vara vaken i 1 timme då sen sova en timme, så det är ganska skönt att då kan man lägga sig och sova själv också. Arvid kan nu sitta själv på golvet utan stöd. självklart ramlar han bakåt eller åt sidan efter ett tag. men lille man är sååå duktig! han har fått sina 2 tänder där nere och nu börjar dem verkligen synas när han skrattar så ser man dem ganska tydligt. Arvid har alltid  hatat att ligga på mage, så har inte haft honom så mycket så, men måste säga att jag är så förvånad att han är såå duktigt ändå, igår märkte jag att han har börjat göra "armhävningar" när han ligger på mage och vips så låg killen på rygg han rullade alltså från mage till rygg igår kväll den 20/5 är så stolt! blev jätte chockad när det hände satt och hejjade på honom och jajjemen han klarade det! Det är så skönt också att arvid har blivit glad och nöjd igen! När han höll på att få tänderna så var han jätte grinig det ända jag fick göra var att bära runt honom hela tiden och när han skulle sova fick jag bara sitta och vagga honom! men nu är han glad och kan roa sig själv och somnar själv i sin säng. dem här dagarna då det har varit så varmt har vi varit ute hela dagarna! hur skönt som helst i helgen fick vi väldigt mycket gjort! i fredags var sofia och sussie här på besök och jag hade en sån tur att dem ville hjälpa mig att olja in ute möblerna, sen på lördagen så oljade jag och daniel in altanen tog 2 timmar sen var det klart! sen i söndags så blev det storstädning här hemma och putsade alla fönster så nu är allt gjort, har krattat klart också. så nu är det bara att säga välkommen sommaren och bara njuta! idag blir det nog inget speciellt att göra. mamma min lär komma över vid 12 tiden och vilja leka med arvid. annars blir det nog bara en lugn dag.

jag har ju planterat potatis, sallad och jordgubbar såg igår att salladen har börjat komma fram nu! kommer bli toppen när man bara kan gå ut och plocka in lite sallad!

Måste bli bättre på att ta bilder på arvid igen har ju sjukt mycket bilder på datorn på lilleman men nu var det nog 2 veckor sen jag tog ens 1 bild på honom så det är nog dags att börja ta med sig kameran vart man än åker! tycker det är jätte kul att ha mycket bilder och kommer verkligen vara kul att kolla på alla bilder om några år! Men jag brukar aldrig ta med mig kameran om vi åker någon stans för det är ändå ingen som vill vara med på bild förutom daniel och arvid haha. Nä nu ska jag ta och äta frukost och dricka kaffe så man piggnar till ordentligt!

Juste höll på att glömma att igår så klippte jag mig men det blev bara att klippa igenom håret och toppa men är nöjd känns så fräscht när man nyss har klippt sig!
Färgade ju håret röd/brunt för några veckor sen men börjar känna nu att jag inte riktigt trivs i det.. kommer ju inte bli snyggt när solen har blekt de, är inte en sån som håller på att färga håret hela tiden brukar typ göra det 2 gånger om år, så känner att denna färg var inte så praktisk, blir nog att färga över med vanlig brun.

lördag 4 maj 2013

Megrundet

Idag har vi varit ner en sväng till megrundet med häggä.