onsdag 29 februari 2012

HTC Incredible S

Det blir att jag önskar mig en sådan goding av mamma min, sen om jag får den är en annan sak, men man kan ju alltid hoppas.

Onsdag.

Dåligt bloggande idag, har fan inte haft orken, usch istället har man suttit i soffa och väntat på bättre tider ungefär. Imorgon blir det stan med mamma ska på återbesöket på infektion får se vad dem har att säga ska bli spännande. sen måste jag in på banken och arbetsförmedlingen. Häggä fixade mina naglar i söndags tror jag att det var, så här ser dem ut -->

Vad tycks? själv tycker jag att dem är skit snygga. ;) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Har tänkt att lägga ut bilderna på mitt sår under armen också, men måste först få en bild av häggä hon har den hemskaste bilden, dagen efter operationen, men såklart så kommer jag att varna er som är känsliga. så ni kan hålla er lugna. :p

tisdag 28 februari 2012

Godmorgon.

Vaknade upp för ett tag sen, är skit trött men tänker inte gå och lägga mig igen. Ska snart gå och ta mig en kaffe kopp. har suttit ett tag igår kväll och försökte att hitta en bra mobil telefon för en bra peng. blev lite sugen på en HTC incredible s. Den verkade bra, hade fått bra med omdömen på prisjakt. men jag vet inte om det blir den, är det någon som har en sån eller vet någon som har en och är nöjd? missnöjd? tänker ju inte önska mig något skit är jag fyller år i allafall. Sen vet jag inte om den kanske blir en lika dan telefon som daniel har det är en samsung galaxy s2, dock jävligt dyr tycker jag. men a som daniel säger önska jag mig en riktigt bra telefon frå början så har man ju den ett bra tag. :p åh gud, ja vi får se vad det blir har ju 32 dagar på mig att tänka ut vilken telefon jag vill ha. :p

Igår hade jag och häggä det väldigt kul när vi satt och åt lite middag. kolla här!! ;)

måndag 27 februari 2012

Fixa naglarna.

Nu ska häggä fixa mina naglar.Lägger ut en bild på det sen.
var på omläggningen idag och såret ser mycket bättre ut, sen blev det att man gick till mormor och drack kaffe.

Godmorgon!

Nu är det Måndag och en ny vecka på G. känner att denna vecka kan nog bli bra.
har lite planer som jag ska göra denna vecka. men kommer inte att berätta vad. de är lite privat.
Nu ska jag chilla framför datorn sen ringa mamma och be hon komma hit så att hon kan ta bort omläggningen så jag kan hoppa in i duschen, sen blir det att fika och dricka kaffe, sen vandra mot vårdcentralen. ska bli skönt att ta en promenad dit, på vägen hem ska jag nog gå en extra sväng. känner att jag kan nog behöva det. måste börja komma igång lite lätt med att kanske gå 2 till 3 gånger i veckan, sen får man se vart det bär. Denna bild har jag snott av Sofia, hoppas jag fick det? :p detta är alltså sen i lördags och detta var den ända bilden man lyckades vara med på. dock var man ju inte där så länge. men det var trevligt att träffa alla. har faktiskt saknat många av dem!!

söndag 26 februari 2012

I veckan ska detta göras.

Som ni märker så har jag inte så mycket att göra på dagarna nu när jag är sjuk.. så alla mina vänner som läser detta ni får gärna höra av er om ni har tråkigt hehe. :p blir nog vårdcentralen varje dag skulle jag tro. måste ju på omläggning. ! haha, förresten så jävla fult "schema" (!!) Men har man fett tråkigt så har man. kanske ska ringa min vän häggä(?) och ta mig en kopp kaffe, typ spela sims haha. vilket liv man har, alla andra ska upp och jobba imorgon själv är man sjukskriven och arbetssökare.

Filmkväll med min käraste!

Ikväll har jag och daniel haft det jätte mysigt, vi gjorde räkpaj till middag och for på affären och köpte massa godis, nu har vi sett tin tin den var hur bra som helst, jag rekommendera den starkt.

har städat och gjort fint här hemma. tänt hur mycket ljus som helst. jag älskar när jag och älsklingen har såna här kvällar. :] Ska också göra ansiktsmask sen, känner att jag behöver det. nu ska vi se nästa film.

Hoppas ni alla har en lika bra kväll som vi har. ;)

Ljus lycktorna är faktiskt nya. tycker att dem är hur fina som helst. blir ett jätte fint sken i dem på kvällen. nu ska jag kolla på nästa film!

Söndag

Söndagar är tråkiga dagar för min del, för då ska det städas och tvättas så allt är gjort till veckan. men det är samtidigt skönt, för då är det bort gjort. Min helg har varit ja vad ska man säga? tråkig fast ändå inte, igår kollade jag och häggä på desperate housewives åh man höll ju på att dö av alla avsnitt!! jag älskar den serien. annars så har min helg som varit tråkig. Men nu har jag 1 hel vecka på mig att bli frisk, så till helgen så ska jag festa, om det inte dyker upp något annat roligt! :p

Nu ska jag börja på med städningen, sen förbereda middagen, hade tänkt att göra räkpaj.

fredag 24 februari 2012

GODNATT

Nu ska jag lägga mig och tåva lite så jag är pigg imorgon.

DEPP INLÄGG

Sitter i sängen och små kollar på tv, denna fredag har det inte hänt ett skit.. gick till mamma drack kaffe, små målade naglarna, snackade med häggä. daniel somnade typ vid klockan halv 7. kul kille.. nä men är man trött efter jobbet så är man. imorgon har min vän sofia fest och jag känner hur jävla arg jag blir av att jag inte kan vara med och dricka och ha trevligt.. mitt liv suger just nu haha. men jag hade tänkt mig att försöka att ta mig dit en stund och få träffa folk! blir tokig av att bara vara själv dag in dag ut USCH.. haha vilket klago inlägg.. nåja alla har såna här dagar i sitt liv. jag längtar tills jag har ätit klart all jävla MEDICIN som jag tar.. nu ska jag kolla tv sen försöka att sova.

over and out!

NAGLAR OCH SURR

Sitter och snackar med häggä via skype och har fixat naglarna lite fult. imorgon ska häggä göra något coolt på dem. kommer bli asm! :D

onsdag 22 februari 2012

4 ÅR MED ÄLSKLINGEN

Idag firar jag och daniel 4 år tillsammans. gud vad tiden har gått fort. det känns som det var förra veckan jag träffade denna underbara kille. ska förbereda middagen snart. kommer bli kanon ska tända massa ljus också. ;) ikväll är det våran kväll.

måndag 20 februari 2012

Måndag

Min måndag har varit bra, haft fått många bra besked av läkaren och imorgon får jag åka hem! :D
mamma har varit här idag från klockan 10.00 till 12.30 sen kom häggä hit och åkte hem senare på kvällen. nu blir det bara att ta min antibiotika och sen sitta och chilla vid datorn. ska nog käka upp min goda bulle som mamma köpte åt mig, hon är så gullig! längtar jätte mycket tills i morgon.

tror jag ska plinga på klockan och be sköterskan komma det känns som att det rinner bra med blod nu under armen. bloggar mer i morgon när jag kommer hem, har mycket att göra då inför bloggen. måste fixa massa bilder och lägga ut del 2 sen thailand. det är tur att ni alla blogg läsare har sån tålamod och väntar. men jag rå ju inte för att jag blev sjuk.. :( men som sagt nu börjar jag bli frisk igen. men det blir att fortsätta vara säng liggandes fast jag kommer hem. och på lördag tror jag det var då har min kompis fest, och alla ska typ dit, får se om man orkar palla sig dit fast då blir det nyktert jag får absolut inte dricka.. stackars mig.

Börjar bli frisk!!

Nu idag är armen jätte bra på mig. men jag ligger fortfarande på sjukhus och kanske får komma hem imorgon eller på onsdag. vi får hålla tummarna. och svullnaden på armen har börjat lägga sig och jag får mig antibiotika som vanligt. men nu börjar allt bli mycket bättre så det känns skönt!

lördag 18 februari 2012

Läkaren sa..

att jag ska få en till sort med antibiotika.. för infektionen har börjat sprida sig längst armen. men det är tur att dem stoppar det nu. jag ska snart ta och lägga mig och försöka att sova. hoppas att detta vänder FORT! är redan less på detta ställe. hehe

Ida just nu

Hej hej, häggä här. Är och hälsar på Ida på sjukhuset just nu. Hon ligger inne för hennes infektion i armen. Inatt blev hon operarad så förhoppningsvis blir hon bättre snart, men hon blir kvar idag iallafall. Jag tror att hon kommer få sin dator idag så om hon har internet så bloggar hon nog senare ikväll.

torsdag 16 februari 2012

Godmorgon!

Nu har jag nyss fikat och tagit mina tabletter, mamma min håller på att städa åt mig, alltså det är verkligen hur snällt som helst!! tror inte det är så jätte många mammor som hade gjort det, men mamma tycker nog synd om mig. ;) nåja, klockan 11:15 blir det vårdcentralen ska lägga om såret. sen får jag höra om det blir att öppna på knölen imorgon, jag hoppas!! vill inte ha så här ont längre.. sen när det är gjort ska jag tvär springa in på affären sen bara vara hemma och ta det lugnt.
Så här ser min arm ut just nu.. ni skulle inte vilja se hur den ser ut utan det där. usch, det blev en liten bild eftersom att jag sitter på D dator.

onsdag 15 februari 2012

Dålig uppdatering..

Har varit en väldigt dålig uppdatering utav mig nu på slutet. men har en fruktansvärd infektion i armen.. käkar massa piller nu och hoppas att det ska gå över, har haft sån smärta att man har nästan inte fått sova på 2 nätter. blir tokig, så nu vet ni varför det är väldigt dålig uppdatering, har haft feber också, men så fort jag blir bättre ska jag börja med mitt skrivande och fixa fram alla bilder. :)


måndag 13 februari 2012

Kommit hem ifrån vårdcentralen

Nu har man fått pencillin som jag ska käka i 5 dagar, ska ta 6 tabletter om dagen.. och jag som hatar tabletter, men jag har så sjukt ont så det är så himla värt. om inte armen har blivit bättre om 3 dagar så skulle dem kanske skära upp knölen som jag har under armen. egentligen så ville jag att dem skulle göra det idag, men dem sa att den var så stor och dem ville inte röra den än. den är lika stor som en tomat. alltså jätte stor.. men nu har man lärt sig något om att inte raka sig under armarna varje dag hehe ;) och speciellt inte när man är i thailand där det är sjukt mycket bakterier. just nu har man så ont så man håller på att dö. hoppas att det känns bättre imorgon.

Nu kom häggä hit så ska vara social med henne, sen ska jag ringa min syster dotter, och hjälpa henne att fixa en blogg. lägger nog ut bilderna ikväll på vad jag har köpt.

Godmorgon.

Inatt har jag typ inte sovit något alls känns det som.. jag har så fruktansvärt ont under armen.. jag skulle lätt kunna ta en bild och lägga ut, men jag tror vi skippar det. de ser så jävla äckligt ut så jag tror inte att det är någon som vill se, men iallafall så blir det att åka till vårdcentralen sen idag och När jag har kommit hem ifrån vårdcentralen ska jag hjälpa min syster dotter att skaffa en blogg ;) kommer bli väldigt spännande! När det är klart ska jag nog ta kort på allt jag köpte i Thailand så ni får se :) Nä, nu ska jag gå och ta mig en kopp kaffe. ciao

söndag 12 februari 2012

KONTORET PÅ KANAL 4

Nu sitter jag, daniel och häggä och inväntar det nya programmet KONTORET blir spännande och se om det är något att kolla på.!

Godmorgon!

Nu har man nyss klivit upp, ska strax gå och ta mig en kopp kaffe. idag har jag bara tänkt att göra tråkiga hussysslor, söndagar brukar vara mina "städ" dagar! hehe.
Igår hade jag en super bra kväll! :D jag är så jävla glad att det bara blev några öl och cider här hemma med häggä i stället! Älsklingen var faktiskt hemma tidigt, typ halv 12. han hade det inte sådär jätte kul, men trevligt var det sa han.

Sen när man kollar runt på internet så ser man att whitney houstond har avlidit på grund av knark.. tycker att det är jätte sorgligt.. ja menar kvinnan hade ju en helt otrolig röst! och sen knarkar hon sönder sitt liv på det viset. nåja knark har börjat bli väldigt vanligt tycker jag. och det är så sjukt tragiskt.. men det går inte att göra så mycket åt. själv är jag JÄTTE emot knark!!! varför ska man hålla på med det? ja menar det räcker att man håller sig till Alkohol, Snus eller cigg? eller hur..?

R.I.P Whitney Houston!

lördag 11 februari 2012

ÄNDRADE PLANER HELA TIDEN!

Nu blev det ingen stan för min del, men det kanske är lika bra, då slipper man vara bakis i morgon och det är bara ett plus. men älsklingen är i stor stan och gör gatorna osäkra. hoppas han får det roligt! :)
själv så ska jag tända massa ljus här hemma och dricka nån cider eller öl med häggä. känner att detta behöver jag! :) jag och häggä har inte haft så mycket tid till att sitta och snacka sen jag kom hem, det har varit mycket att göra. så detta blir toppen. hoppas ni alla andra får en toppen kväll!

BILDERNA SEN THAILANDS RESAN DEL 1

Bilderna ligger i ordning: UMEÅ, STOCKHOLM OCH BANGKOK.