lördag 30 juni 2012

mage v19


Min mage i vecka 19 folk tycker att jag är jätte stor och kan väl hålla med är inte liten i allafall.
Published with Blogger-droid v2.0.6

dålig uppdatering

Det har varit väldigt dålig uppdatering.. Men har inte haft tid. Imorgon väntas jobb mellan 08-16 :) så ikväll blir det bara lugnt. Skulle lägga ut kattungarna på blocket nu men då gick det inte att ladda upp bilderna.. Så får prova senare ikväll eller imorgon. Hela dagen idag har jag kännt bebisen röra sig i magen. En helt fantastisk känsla. Men lite ovanligt är det verkligen. :) nu ska jag hämta lite cola och titta på tv. Sen blir det sängen :)

Published with Blogger-droid v2.0.6

måndag 25 juni 2012

full rulle

Denna dag har varit jätte bra steg upp klockan halv 8 satt vid datorn en stund sen pratade jag med jessica i telefonen. Plockade undan hemma och tvättade. Sen kom sofia förbi och även linn det blev en hel dag med dem två. For förbi madde en sväng efter vi hade handlat på coop till en lunch. Sen blev det apoteket hämtade ut mina järntabletter sen åt vi lunch och alla for hem sen. Själv träffade jag häggä i ungefär 10-15 min. Lånade en bok av henne marilyn manson måste säga att den verkar sjukt bra har bara läst ett kapitel ska läsa mer nu sen sova imorgon är det jobb mellan 8-16 :) tack för en super dag sofia och linn!! :)

Published with Blogger-droid v2.0.6

söndag 24 juni 2012

hemma

Hej har inte haft något internet i stugan. Men helgen har varit super bra med god mat och massa kubb spel! Nu blir det att hoppa in i duschen och sen kolla på en film. :)

Published with Blogger-droid v2.0.6

torsdag 21 juni 2012

påväg!


Nu är vi påväg till stugan. Kommer verkligen bli skönt att få komma bort ett tag. Det gick jätte bra hos barnmorskan idag. Hade lite lågt blodtryck och ska börja äta järntabletter.

midsommar naglar

Mina midsommar naglar. Mina riktiga svar JA bara ett fint ljust nagellack på :)

Published with Blogger-droid v2.0.6

Godmorgon

Nu på morgon har jag suttit och designat en väska på nelly.com
det roligaste är att man sitter och gör det, för det finns ingen chans att man vinner ändå så. Men det är ju ganska kul att sitta och leka lite. :)

RÖSTAAAA!! ;)


onsdag 20 juni 2012

godmorgon

Här hemma håller jag på och tvätta och städa. Känns som att jag städar hela tiden haha :) men allt måste vara perfekt enligt mig hehe. Imorgon åker vi ut till stugan så måste packa allt som jag ska ha med mig. Sen ska häggä fixa mina naglar idag kanske om hon orkar annars blir det bara att måla en vanlig tråkig färg hehe. Nä återgå till städningen :)

Published with Blogger-droid v2.0.6

tisdag 19 juni 2012

påväg hem!

Nu sitter man i bussen och är påväg hem efter en lång men rolig arbetsdag! Älskar verkligen mitt jobb. Helt underbart att jobba med människor! Sen bär det av till mamma och äta middag, daniel jobbar över till klockan 10 ikväll.

Published with Blogger-droid v2.0.6

godmorgon!

Sitter just nu och väntar på att bussen ska komma. Känner att detta kommer bli en bra dag. Sen när jag har kommi hem ifrån jobbet bär det in till stan för att köpa allt jag behöver till sill tårtan och räkpajen som vi ska ha med oss ut i stugan :)

Published with Blogger-droid v2.0.6

måndag 18 juni 2012

nytt i garderoben

Måste visa er mina nya skor och kläder :)
1 tjock tröja
1 linne
1 par skor
Mamma leggings
Och ett par mamma shorts :)

Published with Blogger-droid v2.0.6

kväll

Hej, nu har man gått i varv ett tag känns skönt att varva ner. Har renbäddat, gjort middag, rengjort kattlådorna, klippt gräset och tvättat men inte all tvätt.. Får fixa resten imorgon efter jobbet. Jobbar i morgon mellan kl: 08:00 till 16:00 :) har nyss smörjt in mig också har fått lite färg idag igen :) ska snart krypa ner i sängen och sova. Älskar när man har duschat och sen lägger man sig i en renbäddad säng. Det finns inget bättre :) nåja godnatt

Published with Blogger-droid v2.0.6

just nu!

Jag och häggä ligger på megrundet och solar och har en liten picknick :) super härligt.

Published with Blogger-droid v2.0.6

dexter

Ligger i soffan och kollar på dexter med alla kattungar. :p idag ska det bli över 20grader varmt. Så det blir att passa på att sola. Tror att jag skulle vara med sofia falk idag också. Ska lägga mig och vila ett tag nu. :)

Published with Blogger-droid v2.0.6

test!

Testar om det går att blogga i från mobilen.

Published with Blogger-droid v2.0.6

lördag 16 juni 2012

Video inlägg?

Funderar om man ska börja göra video inlägg igen? alltså bara för en kul grej.. Men vet inte får se om det blir något av den saken. är ganska skönt att bara ladda upp ett sånt i stället för att bara skriva hela tiden sen är jag ju så dålig på att ladda upp bilder på bloggen. Själv tycker jag bara att de är jobbigt haha. :p
Får se får se. nu ska jag lägga mig i soffan och tycka synd om mina fötter. 

Färdig

Sådär då var ansiktsmasken gjord. Har noppat ögonbrynen och smörjt in mig sen har jag fixat mina tosingar också. :) Så nu ska jag bara fila naglarna och måla dem och tå naglarna. sen är jag färdig. Blev typ lite små trött nu själv så klev man upp klockan 06.00 ;) Känns lite små tråkigt att det inte ska vara något speciellt bra väder idag.. hade velat sitta ute och solat idag med. Nåja, satt och tänkte på att jag funderar på att färga ögonfransarna någon dag framöver. så man inte behöver måla dem varje jävla dag haha.


Känner mig super fräsch nu, ska bara sminka mig lite sen är man redo för en härlig dag.

Godmorgon härliga lördag.

Har planterat lite blommor nu på morgonen och efter det så hoppade jag in i duschen och nu sitter jag med en ansiktsmask, har tänkt att ha en liten spa morgon för mig själv. Känner att det behövs var länge sen jag hade det. ska fixa mina naglar sen också. :)

Igår så solade jag är hemma i 1 timme ungefär med häggä, och jag måste säga att idag syns det, innan jag åkte till thailand så brände jag mig alltid och blev bara röd när jag som blev "brun" Men nu har man kvar grunden efter thailand så det syns att jag har blivit brunare bara sen igår. Sen har jag hört mycket att när man har så mycket hormoner under graviditeten så har man lättare att bli brun om man sitter ute och solar nu. Men vet inte om det bara är en myt men både men mamma och syrra blev brunare på sommaren när dem var med barn, så i år satsar jag på att försöka att bli så brun som möjligt. Är jätte fräscht tycker jag, man ser som mer frisk och pigg ut,  :)


Titta här till exempel man ser bikini strecken sen igår bara. :o såg det också i morse när jag klev upp. så jag tackar och bockar så mycket för det. Visst är man tjusig med en härlig ansiktsmask på morgonen ;)

fredag 15 juni 2012

saknaden efter alla

alltså jag måste säga att jag saknar faktiskt alla vänner. Det känns som att efter att alla nära och kära fick reda på att jag är med barn så känner jag mig på något sätt utanför eller vad man ska säga. jag känner att jag bara ha några människor i mitt liv just nu. och dem jag har som mest är Häggä, Jessica Ericsson, Anki Och sofia falk. sen är det ingen annan som vet vad som händer i mitt liv. hur allt går eller vad som händer?

Jag menar förra året då det skulle bli midsommar så pratade alla med varandra och man hörde vad alla andra ska göra. i år bara för att jag inte kan dricka eller vad man ska säga så är det inte en jävel som har frågat vad jag själv ska göra. Tycker bara att det är jävligt konstigt.. Nåja skit samma nu är ju min midsommar redan planerad. Men tog som ett exempel.

Sen känner jag att jag har glidit ifrån en mycket bra vän pågrund av massa skit och små saker. jag hade gjort ett fel som jag bad om ursäkt om men ändå känns det inte som att allt är riktigt 100. har ringt flera gånger med aldrig att h*n har lyft på luren, är man upptagen skicka bara ett snabbt sms.

Kände bara att jag ville få ut allt eftersom att man aldrig prata med vissa personer och tänkte att har jag turen så kanske dem ser detta. Förstår självklart att alla har sitt med jobb och allt möjligt men ett litet sms skadar aldrig. inte ens jobbigt att skicka iväg ett. Själv orkar jag inte sitta och ringa och sms alla längre som man har fått göra vissa svarar ändå aldrig eller hör aldrig av sig ändå så.
Bara för att jag inte kan dricka så betyder det inte att jag inte vill göra samma saker som jag gjorde förut!! 

.Undra om man ska ta sig en liten kvälls promenad ;) är ju väldigt fint väder. skulle ha ringt häggä och hört vad hon har för sig för något!

torsdag 14 juni 2012

Inspiration

Har fått ganska mycket inspiration hur barnrummet ska se ut. Så nu längtar jag tills man ser vad det är för något i min mage och jag hoppas att man kan se det. :) Själv är jag väldigt väldigt inne på grönt. älskar verkligen grönt i år. Har det som bakrund på bloggen och på min dator skulle kunna köpa massa linnen och tunikor i grönt. Även tapetsera något rum i grönt! men då ska det vara en väldigt väldigt fin grön färg. :)

Idag har jag varit med häggä vi fikade muffins och sen for vi på statoil och köpte snus och åt lunch på tre kronor, blev en kebab tallrik. :)

Nu ska jag och älsklingen äta en bit kladdkaka.

onsdag 13 juni 2012

Idag går jag in i V.16

Ja då är man i vecka 16 nu, Känns helt underbart. bebisen väger ungefär 100g och är 10 cm stor. ungefär som en avokado. Idag har jag mest tagit det lugnt. Tvättat och städat, gick förbi mamma och satt ute på deras altan och surrade. gick hem pratade man anki i telefon Sen åkte jag till biblioteket och lånade en bok och köpte en sallad på Coop. Nu sitter jag bara i soffan och känner lugnet tills daniel kommer hem. :)

Längtar till imorgon för då kommer häggä till hörnefors igen. då ska hon få sin studentpresent och massa gofika av mig. :D

Godmorgon.

Idag vaknade jag ganska sent jag som brukar vara uppe klockan 7-8 tiden, Men de var skönt att få sova ut. Jag gillar att det är ett kanon väder ute idag. Och det verkar som att det ska bli varmt. så bikinin åker på idag. måste ju försöka att bli brun fast inte den riktiga sommar värmen har kommit än. :P

Skulle ha lagt ut lite videos på häggä igår men blev så trött. får bli idag i stället. nu ska jag göra mig i ordning och gå över till mamma och kolla vad hon har för sig. Sen blir det att plocka undan lite här hemma. :)

tisdag 12 juni 2012

Jag är så glad!!

Nu jobbar jag bara 3 nätter till sen går jag bara på dag!! :D
vilken underbar känsla, Äntligen kommer man kunna slappna av på jobbet. blir att ringa sjukgymnasten imorgon och boka in en tid har fått sån värk i ryggen får se vad det är. Men tror att det har med min graviditet att göra eftersom att såhär ont har jag aldrig haft förut.

Ska lägga upp bilder och videos från häggäs student sen :D

måndag 11 juni 2012

Måndag

Idag är det måndag, Idag har jag inte gjort något alls. har mest suttit i telefon känns det som. Har varit och köpt häggäs student present!!! alltså jag hoppas ju att hon blir glad över den.. annars vet jag inte vad jag gör.. men det tror jag hon blir!

Ska göra mig i ordning för jobbet nu och packa väskan osv. Jobbar inatt och i morgon sen är men ledig till på fredag då jobbar man natt. sen ledig till tisdag då jobbar jag dag sen lång ledig i 5 dagar :D skönt!

söndag 10 juni 2012

Godmorgon

vaknade för ungefär 1 timme sen. Har suttit och pratat med linn på facebook, är ganska sugen på att åka till ö-vik idag och kolla lite i butiker och käka middag eller lunch där. Men får se om det blir att vi åker eller inte.

Jobbade ju fredag natt, då på kvällen ringer jouren till mig och frågar om jag kan jobba lördag morgon.. suck tänkte jag och ville verkligen inte göra det. men det var jävligt bra betalt så jag tänkte okej varför inte. Men kan säga att det är inget jag gör om. Att jobba 24 timmar var ingen höjdare.. satan så jobbigt speciellt när man hade jobbade natt och inte fick sova något alls typ.. Känner mig fortfarande små trött. Men man får se pengarna i det hela.

Så igår då när jag kom hem slutade ju jobbet klockan 4 så for vi till mamma min och hämtade sakerna vi hade fått. Var super söta bebiskläder. :) så tack så jätte mycket mamma!

Vi fick 2 bodysar, 1 pyjamas och sen ett bäddsätt man har i vagnen super gulligt! :)

fredag 8 juni 2012

packat och klart.

Nu har man fått i sig lite käk i magen och väskan är packad. Snart bär det av mot jobbet. :)
Pratade med mamma för 30 min sen och dem var i Sundsvall nu, synd att man inte hinner träffa dem idag innan man ska på jobbet. Men imorgon ska jag gå förbi dem och kolla på allt dem har handlat i Göteborg sen får jag mina saker. :) tror att denna kväll/ natt på jobbet kommer bli bra. känner det på mig.

trevligt helg alla. 

Godmorgon.

Idag är det fredag, och min helg kommer att bestå av jobb jobb och jobb. 
men det är härligt får in stor slanten, så jag klagar fan inte. :D Idag blir det att städa lite här hemma och duscha sen cykla på affären och handla lite mat så man har på jobbet sen i eftermiddag.

Igår var häggä här och vi kollade på film. Sen blev det sängen vaknade till vid kl. 6 på morgonen av att daniel kom hem. Nu har han jobbat klart för denna vecka. han visste inte om det kanske skulle bli jobb för han i helgen också. men det får vi se om det blir.

annars händer det inte så mycket mer. Jo jag kanske skulle träffa Sussie sen idag, läste på hennes blogg att hon skulle in till stora stan först så får se vilken tid hon är hemma och om vi hinner ses men jag hoppas. :)

Nu ska jag hoppa in i duschen. see yaa

torsdag 7 juni 2012

full fart här hemma.

Här hemma är det full fart på alla kattungar, det är massa lek hela dagarna, ibland blir men lite less, av allt klättrande och busande men det är självklart kul och mysigt. Nu har dem små liven kommit på att man kan klättra upp för gardinerna.. ingen höjdare enligt mig. men snart lär dom sig att inte vara där.

har vilat en stund idag 2 gånger faktiskt, känner att det verkligen behövs nu. tycker ju att min trötthet borde vara över. den är ju mycket bättre nu än vad den var förut då kunde jag inte ens hålla upp ögonen. Men fortfarande så är man trött. orkar inte vara vaken en hel dag iallafall. men det är bara normalt :)

Har pratat med min kära syster som bor i Göteborg. har pratat om barn och förlossning. Känns skönt att ha någon att fråga och prata med om det. Eftersom att det är en stor upplevelse och man är båda rädd men tycker samtidigt att det kommer va spännande. Känner att man vet lite om hur det kan tänkas vara. men sen är det ju olika från person till person. :)

Ikväll klockan 8 ska jag prata med syrrans barn via Skype sen vid klockan halv 9 åker D och jobbar natt. får se om häggä kommer förbi och kanske vill ha en film kväll. har tänkt att försöka vara vaken ett tag i natt så man sover länge imorgon så att man är pigg på jobbet. :) Känns skönt att det kommer rulla på igen har varit ledig väldigt länge nu. Och när man är ledig så gör man ändå inget.. alla andra jobbar och har sitt så då är det lika bra att jobba själv.

Detta blev ett väldigt långt inlägg. hade mycket att säga er. :)

Den måste jag bara köpa

Denna måste jag bara köpa till lillen. Kommer vara perfekt när hon/han kommer till den kalla världen. :)

 
Det finns så mycket gulliga och fina saker/kläder så man vet inte ens vad man ska börja att köpa! men kläder och sånt får vänta ett tag tills man vet vad det är för något. Om vi nu har turen att få se det. :) mamma och min syster har som sagt köpt lite bebis kläder till oss. fick se dem igår via skype så jävla söta! sen hade dem köpt sängkläder. som man kan ha i vagnen också. :) längtar tills mamma kommer hem. 

Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter besöket på vårdcentralen, det gick bara bra. :)
har pratat med häggä ännu en gång och det verkar som att hon kommer förbi sen idag. blir kul.
Idag har jag faktiskt lite halsbränna.. jobbigt jag hoppas det släpper snart. Känner mig också lite uttråkad.. men vet inte vad jag ska hitta på nu.. Får se.

Idag ser man ut så här.

Torsdag.

Godmorgon, har nyss gjort mig i ordning. sitter och surrar med häggä just nu i telefon. Snart blir det att cykla mot vårdcentralen och sen cykla förbi mamma och släppa ut katten. Idag har man inga speciella planer blir nog mest bara att ta det lugnt! :)

onsdag 6 juni 2012

Det har varit en bra dag

Denna dag har varit väldigt skönt dag. har varit hemma hela dagen med älsklingen, Har kollat på lite filmer och bara haft det mysigt! Snart åker D och jobbar han ska jobba natt.. kommer bli tungt att sova själv. fast jag själv jobbar mest natt så går det bra, men när jag ska sova ensam hemma är det lite svårare, Men häggä ska komma förbi en stund ikväll och titta på någon film med mig, sen ska jag och mys magen ta och lägga oss.

Idag har jag haft en konstig känsla i kroppen, alltså haft kanske lite panik ångest fråga mig inte varför jag har haft det.. men nu har det släppt håller på att sluta snusa också och det är väldigt jobbigt. men det går ganska bra.

Man vill bara ha allt!

har nyss fått i mig lite frukost i magen, ska snart ta mig en kopp te.
Sitter och kollar runt på internet på bebiskläder. alltså man vill ju bara klicka hem allt!!!
jag blir tokig. haha. Mamma kommer hem på fredag, blir spännande och se alla bebis kläder hon har köpt till oss. :) kommer lägga ut bilder på det sen. Blev lite små trött igen så ska nog lägga mig och vila lite.

Godmorgon!!

Alltså jag förstår inte varför jag inte kan sova längre? nu är klockan 10 i 7 ungefär man tycker ju att jag borde sova till kl.9 iallafall. Nåja jag får sitta i vardagsrummet med alla kattungar och vänta på att Daniel ska vakna. Tänkte också på en sak att jag skulle ha tänkt hur jag vill ha min blogg också. Nu ser den faktiskt helt okej ut, lite somrig skulle bara ha haft headern, men vill inte fixa den än. :P

Idag vet jag inte vad man ska hitta på, Måste i allafall gå till lurjus sen och släppa in/ut honom.
sen får man se vad denna dagen har att erbjuda. :)


tisdag 5 juni 2012

En kanon dag!

Denna dag har varit kanon bra! =) började med att jessica kom hit efter 9 på morgonen var väldigt trevligt. Sen kom Anki hit på eftermiddagen blev att ta en promenad och gå och handla. Blir tacos till middag ;)
har även städat här hemma och sen kom ju även mormor förbi och tog lite rabarber av mig.
Har förberett maten lite, ska snart fortsätta.

Hela dagen har jag gått runt och tänkt på bebisen, går bara inte att sluta att tänka på den. man är både jätte glad och längtar som man samtidigt är rädd ganska häftig känsla. Köpte 2 par bebis sockar igår på stan hur gulliga som helst kunde bara inte låta bli. Idag har magen varit väldigt spänd hela dagen.. har varit lite små jobbigt. Blir nog tidig kväll ikväll också, eftersom man klev upp klockan halv 5 eftersom att man var less på att ligga i sängen hehe.

Bebis sockarna:

Igår blev det stan med häggä också, tog en liten kaffe på slutet av dagen. =)

Godmorgon 04.41

Säger godmorgon till världen nu. kunde fan inte ligga och sova längre i sängen. så nu är man uppe med tuppen. =) ska kika runt lite på internet sen göra frukost åt älsklingen som ska  på jobbet. Idag skulle jag nog träffa jessica en stund, och min mormor skulle komma förbi och låna några rabarber av mig, hon var sugen på att göra en paj så självklart sa man ja =)

måndag 4 juni 2012

Världens bästa dag!

Dagen började med att jag cyklade till vårdcentralen och tog den där sprutan, sen cyklade man hem och åt lite frukost. Sen blev det stan, mötte upp älsklingen och åkte till BB för att att se lillbebisen! Alltså GUD vilken upplevelse!! det sjukaste jag har varit med om. helt underbart tänk att det är en liten bebis i min mage just nu, så himla mysigt! Är jätte jätte glad. det ända som var väldigt skumt var att min barnmorska måste verkligen ha räknat fel på BF hon sa den 28 okt men det är egentligen den 28 Nov. så jag är alltså bara i vecka 14.. väldigt lustigt. Nåja jag bryr mig inte, huvudsaken var att lillen mådde bra och att jag fick sen hon/han!

Ska tillbaka dit den 5/7 då får jag veta om det är en tjej eller en kille längtar verkligen! :D
Så nu har jag uppdaterat er lite granna :)

Gjorde de jag kunde

Har nu suttit en tväris och fixat bloggen.. Den ser ju inte alls lika fin ut måste jag säga.. Men detta får duga.. blir väl att göra om den nån gång framöver. Men nu är det ju lite roligare att gå in på den.

Okej, idag är jag JÄTTE JÄTTE JÄTTE JÄTTE nervös... ska strax hoppa in i duschen sen efter det ska jag cykla till Vårdcentralen för att göra en PDB som jag måste göra för blablabla. bara för säkerhetens skull. Sen efter det ska jag cykla hem och dö lite.. sen ta tåget mot Sjukhuset och möta upp daniel där. SEN SKA VI GÖRA VÅRT FÖRSTA ULTRALJUD!! alltså jag är så sjukt nervös så jag kommer ju svimma. jag hoppas och ber till gudarna att allt ser bra ut och att man kan gå ut därifrån med stolta steg! Men som sagt det får vi se då. Jag ber er alla att ha en tanke på mig idag kl: 11.00 TACK!

Nu måste jag hoppa in i duschen om jag ska hinna med allt.