måndag 31 december 2012

sista dagen på detta år!

2012 har gått väldigt fort det har varit ett väldigt bra år! fast man har haft lite otur också. cystorna på äggstockarna, böld under armen så blev inlagd och opererad. fick högt blodtryck. men allt de är bortglömt nu! ja menar det bättre överväger helt klart! jag och älsklingen var i thailand i 1 månad när vi kom hem så visade det sig att jag var gravid och nu i slutet på detta år så föddes världens underbaraste och finaste lilla kille!! det bästa jag någonsin har gjort och varit med om! mitt liv kan inte bli mer perfekt nu jag har mina två älskade grabbar som betyder allt för mig! älskar er! hoppas alla får en toppen dag!! o gott nytt år på er!! :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

söndag 30 december 2012

Pappas pojke

Såg denna bild på datorn. alltså snacka om pappas pojke!
Ni är dem bästa som finns!

Jag och Arvid på jul.



Jag och lill plutt på jul hemma hos pappa!

lördag 29 december 2012

trött

arvid har börjat bli väldigt grinig och detta betyder magont.. har köpt sempers på apoteket idag så får hoppas att det blir bättre för lill älsklingen! jobbigt för honom om han inte får sova ordentligt!

idag har vi inte gjort mycket. arvid har badat i morse sen såg vi lite serier och tog sen en promenad med vagnen. inte så kul väder att gå i men det gick bara bra :)

har bara 5 kilo kvar nu av mina gravid kilon. gick upp 22kilo totalt.. mycke vätska kan man säga! men skönt att dem kilorna är snart borta har gått fort!

idag är arvid 1månad gammal. tycker att det har gått alldelens för fort!! hinner inte med känns det som!

daniels pappa ledighet går ut på onsdag till veckan. då får jag och arvid vara själva hela dagarna. men känns lite smått skönt för då blir allt som förut nu när daniel har varit ledig har vi sett filmer och serier till typ kl 1-2 på natten. förhoppningsvis blir det ganska tidiga kvällar då för mig och arvid också :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

onsdag 26 december 2012

kvällspromenad!

har varit ute på en kvälls promenad med pojken blåste och snöade men var hur skönt som helst att röra på sig! har verkligen saknat att va ute och gå! nu sover sötnosen så gott i vagnen. och jag sitter i soffan och slappar framför tv ska ta mig en kopp kaffe!

idag har vi haft besök av min moster och hennes man! jätte trevligt! dem tyckte att han var hur söt som helst!

julen har bara varit bra för oss. skönt att den är över var lite jobbigt att åka överallt men trevligt.

ikväll blir det att kolla lite serier och bara slappa i soffan. :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

lördag 22 december 2012

julafton med mamma!

igår var vi alla hemma hos mamma min och åt julmiddag och hade julafton med mamma! blev jätte nöjd med de jag fick. fick ett present kort på hm på 900kr sen fick arvid en bok mitt första år har skrivit in allt jag kan just nu. imorgon åker mamma och yngve till finland så ikväll ska vi dit och äta upp julmaten som blev kvar :)

inatt vaknade arvid var tredje timme helt okej vi gjorde tidig kväll igår tror jag låg kvart över 10 :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

fredag 21 december 2012

fredag den 21 dec

natten var riktigt jobbig.. lille man sov inte mycket så idag känner jag mig lite små död.. just nu är philip och melwin på besök. ikväll blir det julbord hemma hos mamma! gud vad jag längtar ska verkligen njuta av maten!

idag ska ju jorden gå under.. men tror knappast att den gör det! haha

Published with Blogger-droid v2.0.9

torsdag 20 december 2012

bvc

idag var vi till bvc och lilleman väger nu 4175g och är 53cm lång. han är bra i maten vilket är jätte bra! :) har hunnit städa och dammtårkat här hemma idag och fått bort tvätten. ikväll ska daniel på julbord med jobbet så jag och lilleman ska vara hemma och mysa hela kvällen! vi ska till mamma min och äta middag sen får vi besök av häggä. denna dag har varit en bra dag fått lite gjort och har kännt mig ganska pigg idag :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

onsdag 19 december 2012

handla julklappar

nu åker jag in till stan med mamma och pappa och handlar alla julklappar! arvid får ligga hemma i sängen med pappa sin! :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

måndag 17 december 2012

en underbar vila!

alltså jäklar vad jag och daniel har fått vila! arvid somnade typ vid halv 12 på eftermiddagen jag och daniel la oss och vila halv 2 och blev väkta nu halv 5 helt underbart!! nu ska vi käka middag och sen vet jag inte om vi funderar på att kanske åka och handla ikväll får se! :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

ny vecka

nu är det en ny vecka. denna vecka har vi mycket att göra D ska skriva på faderskaps papperna imorgon sen ska vi in till stan och stor handla sen på torsdag ska vi till bvc och på fredag blir det jul middag hos mamma med hela familjen eftersom att mamma åker till finland i år och fira jul. lille man har börja bli stor! gud vad fort dem växer. våran lilla kille! nu pumpar jag ut mat åt honom eftersom att jag verkar vara svår sugen så lillen får äta så himmla länge! men nu blir han nöjd när jag pumpar ut åt honom. så allt grin som har varit på natten beror på att han aldrig blev riktigt mätt! trodde det berodde på att jag hade för lite mat men inte det! känns skönt. sen skönt för mig också så slipper jag sitta och amma i nästan 2 timmar.. nu har vi besök av daniels farmor. :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

lördag 15 december 2012

härliga lördag!

idag är jag riktigt utvilad! lille man vaknade kl 1 inatt och somnade 2 sen vaknade han vid halv 3 och somnade vid 5 igen. sen vaknade han en snabbis vid 8 sen sov han till halv 1 på eftermiddagen. och då klev jag upp. :) behövde verkligen sova till 1. idag har vi inte gjort mycket. tvättat lite och kollat lite serier. daniel är ute i stugan med sin pappa och kollar luftvärmepumpen så jag och lille man är själva. nu vaknade han :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

torsdag 13 december 2012

en pigg mamma!

denna natt har varit underbar! arvid har vaknat 2 gånger och då har det bara varit blöjan och mat sen har han somnat på en gång! han vaknade vid halv 5 och har varit vaken tills nu. men nu sover han igen och jag är helt plötsligt pigg.. suck ska kolla lite tv sen försöka somna om :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

onsdag 12 december 2012

Bilder ifrån BB



Kollade igenom kameran nu och överförde alla bilder sen förlossningen och BB. Här var Arvid inte ens 1 dag gammal. Vår lilla plutt!

tisdag 11 december 2012

full rulle

idag har jag och arvid varit och hälsat på gammel mormor hans blev där hela efter middagen. var väldigt mysigt! :) sen svängde jag förbi apoteket för jag hade tänkt köpa en bröst pump men då hade dem inte den jag var ute efter så det blev att jag beställde en när jag kom hem. nu har jag och daniel fått mat i magen och arvid har precis somnat igen. nu ska jag lägga mig på soffan och vila en stund. är väldigt trött har inte sovit mycke i natt och har inte hunnit vila något idag heller.

Published with Blogger-droid v2.0.9

en bra dag!

idag har vi haft en bra dag med massa mys och en promenad till ica och hem. nu har lille man somnat så nu ska jag och älsklingen kolla klart filmen sen blir det godnatt :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

måndag 10 december 2012

en sväng på affären

tog en liten promenad med lille man till ica och handlade lite och postade lite brev. var väldigt skönt ute! alltså har man hjärn släpp eller?! när jag skulle betala på ica så hade jag totalt glömt bort koden... det slutade med att daniel fick dra sitt kort. pinsamt... skyller på att man har sovit för lite hehe :p

Published with Blogger-droid v2.0.9

lördag 8 december 2012

lördag 8 dec

har nyss duschat och gjort mig i ordning för dagen. Blev att sova till halv 12 idag eftersom att lille man var vaken till 4 imorse!! Men nu sover han som en klubbad säl. men han lär nog snart vakna och då är det dags för mat! ska nog ta en sväng med vagnen sen också.

fredag 7 december 2012

tjohoo

magen börjar försvinna nu sakta men säkert! känns otroligt skönt! :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

torsdag 6 december 2012

Första turen med vagnen

Ikväll har jag och daniel varit ute på en promenad med barnvagnen gick bara bra. Var väldigt skönt att få röra lite på sig! :) Nu sover prinsen gott i vagnen och själv blir det att glo lite på tv.

torsdag 6 dec

jag märkte att jag skrev nov på rubriken på förra blogg inlägget menade dec. idag var bvc här och lille man var så snäll som bara låg och sov. han vägde 3410g nu så det är bra att han växer! han är bra i maten ;) idag när jag vägde mig själv så har jag nu gått ner 13kilo på 1 vecka. det känns riktigt skönt. nu ska jag lägga mig på soffan och vila en stund. :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

onsdag 5 december 2012

onsdag 5 nov

var ett tag sen jag skrev men nu från början är det mycket! har haft konstant besök sen vi kom hem har varit jätte kul! men nu börjar det kännas så blir en liten pause nu ett tag ifrån det :) lille man är världens snällaste han bara äter, sover och skiter. precis som det ska va. imorgon kommer bvc och gör ett hembesök blir kul att se hur mycket han har gått upp. när vi var på bb i måndags på den där 48 timmars kontrollen så hade han bara gått ner 17g hon sa att det var jätte bra och att jag har mycket mat åt honom. känns jätte skönt! nu sover lille man och jag har nyss städat här hemma ska lägga mig och kolla på tv nu och varva ner lite :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

söndag 2 december 2012

våran älskling

Published with Blogger-droid v2.0.9

lördag 1 december 2012

äntligen är han här!

den 29/11-12 klockan 15.13 kom lilla arvid till världen han vägde 3235gram och var 50 cm lång. världens finaste och underbaraste pojk! arvid mamma och pappa älskar dig och kommer alltid att finnas där för dig! våran älskling!

Published with Blogger-droid v2.0.9

onsdag 28 november 2012

Onsdag 28 Nov

Godmorgon! Inatt har det varit en hemsk natt för mig.. usch vilka värkar jag har haft.. det ända positiva är att dem har blivit starkare nu så snart så borde lille man titta ut. idag har jag haft värkar i 6 dygn alltså är detta ens möjligt tänker då jag.. Men det är bara att bita i det sura äpplet snart är han här!
Gick och la mig halv 2 inatt och somnade vid halv 4 klev upp klockan 5 och la mig i soffan och försökte somna och det gick, nu har jag nyss vaknat och ska ta mig lite frukost. Sen kommer mamma förbi med en vetekudde åh herregud tror min dag är räddad! kommer ligga med den hela dagen.

Igår var jag hos barnmorskan och det gick bara bra. men mitt blodtryck har börjat bli högre igen fast jag äter blodtrycksmedicin.. Så hon skrev till specialmödravården igår så då får vi se om dem hör av sig.

Nu ska jag ta mig lite frukost. ska nog ta mig lite glögg också tänkte ju ta det igår men blev aldrig så jag gör det nu på morgon istället!

lördag 24 november 2012

Myspys framför tvn

Idag har jag inte gjort ett skit! har sovit till och från hela dagen och kämpat igenom mina värkar. vissa värkar har varit riktigt hemska.. sen lossnade slemproppen idag också så nu tycker jag inte att förlossningen kan vara så himla långt borta! Daniel har ju sagt att han ska komma denna lördag, men tror att den chansen är väldigt liten haha.

Idag var vi lata och åt pizza till middag. snart ska vi ta och kolla på lite film och serier och bara ha det mysigt! Vi tog oss en liten promenad på eftermiddagen också. var sjukt jobbigt för ryggen men var väldigt skönt att röra på sig! Nu ska jag ta och tända lite ljus och göra det mysigt sen lägga mig i soffan under en filt med älsklingen och kolla på film.

Lördag 24 Nov

Inatt har jag fått sova lite bättre. har inte regelbundna värkar längre.. vilket inte känns sådär jätte kul.. trodde ju verkligen att de var på G. Men nu känns det som att de kan ta några dagar. jag har värkar hela tiden emellan åt. Men dem är inte regelbundna så jag får helt enkelt stå ut och hoppas att det kommer igång på riktigt snart!

Idag blir det bara att vara hemma och ta det lugnt så mycket som möjligt! Man vet ju aldrig när det vill köra igång. Men man känner att nu är det inte långt kvar fast ändå så känns det som att det kommer ta en evighet innan jag får träffa lille man!

torsdag 22 november 2012

Värkar uppdatering

Värkarna håller i sig ännu. Dem kommer med 6-7 minuters mellanrum och varar i 1 minut. Värkarna känns när dem väl kör igång! ska se till så allt är packat så att man inte glömmer något och sen ska jag ta och lägga mig och sova så man har fått lite sömn om de blir att åka in i natt eller imorgon.

gravid vecka 40

magen i vecka 40

Published with Blogger-droid v2.0.9

Värkar

har haft värkar till och från hela dagen. Men sen klockan 15.00 till nu så har dem kommit och gått och jag har verkligen känt av dem! hoppas dem inte avtar. vill att lill killen min ska komma nu!

Besöket hos barnmorskan gick bara bra!

Torsdag 22 Nov

Godmorgon! Denna natt har varit mycket bättre. har fått sova inatt i allafall fick springa upp på toa 4 gånger, men somnade på en gång då jag la mig igen. Sen har örat öppnat upp sig så nu hör jag igen. vilket är konstigt för då kan det ju inte vara de jag trodde de va. men jävligt skönt. Ska prova att ta näsdroppar eftersom att jag är tät i näsan och tårkanalen på höger sida är inte riktigt som den ska, det rinner konstant ifrån de ögat så kanske har det något med bihålorna att göra? nä vad vet jag. ska nog ringa och rådfråga iallafall. vill ju inte dra på mig något så man får va sjuk nu också. Huvva.

Idag har jag tiden ute. är alltså i vecka 40 idag. Helt sjukt egentligen, tiden har ändå gått väldigt fort. Nu får man bara se hur många dagar/veckor jag går över. Men får ju bara gå över 2 veckor. så om 2 veckor är han garanterat här! igår innan jag skulle somna så låg jag och tänkte på hur han kommer att se ut och hur allt kommer att kännas efteråt. det har man ju ingenaning om!! Nä de blir verkligen spännande. D tror att han kommer på Lördagen. får väl se om han har rätt. ;)

Blir väldigt mycket skrivande om graviditeten men jag kan tänka mig att jag kommer vilja kolla tillbaka sen och läsa hur det var att vara gravid. Sen händer det ju inte så mycket annat i min vardag just nu.

Idag ska jag faktiskt börja sätta upp julgardiner. och ja, jag vet att det är inte 1 advent fören nästa helg. Men om jag ska hinna få upp allt som jag vill så får jag nog ta och börja nu. För när lille man är här så kan det bli lite svårt att ha tid till allt julpyntande. Men har bara tänkt att sätta upp alla gardiner och dammtorka i alla fönster. Sen själva jul sakerna åker upp 1 advent. egentligen så tycker ju jag att man inte börjar innan men känner att nu har jag inget val riktigt. För jag vill att allt ska vara klart 1 advent. :p

Nu ska jag ta och göra mig i ordning och ta mig något att fika. Måste ringa och höra hur det är med pappa min idag. Igår mådde han inte så bra. så mamma ska väl följa med honom till vårdcentralen idag. får hoppas att det bara är någon infektion eller så han har.

see yaa

onsdag 21 november 2012

Ingen energi alls!

Har ingen energi alls idag.. for som sagt in till stan med mamma i morse hon skulle köpa massa saker, själv följde jag bara med för att själv ha något att göra. När vi kom hem så blev det affären och handlade lite som vi skulle äta till lunch. Mamma bjöd på lunch sen for jag hem och somnade på soffan och vaknade när klockan var 4. Nu står maten på spisen och puttrar på och jag känner mig helt slut. i kroppen känns det som att jag har blivit överkörd av en långtradare. men det beror nog på att denna natt var ingen bra natt. hoppas jag får sova hela natten utan att springa på toa eller få ont i kroppen!

I morse när jag vaknade hade jag helt lock för höger öra och det har inte släppt än.. måste nog ta och ringa vårdcentralen i morgon och be dem spola dem åt mig. Och varför jag inte gör det själv är för att just de örat har jag haft mycket problem med och haft ont i!

Nä nu ska D har datorn och jag ska fortsätta med middagen
see yaa.

Onsdag 21 Nov

Ingen bebis ännu.. Men har haft en jobbig natt har inte mått sådär riktigt bra. har känt mig små sjuk fast jag inte är det. Men lyckades sova 4 timmar. Ska snart ta och lägga och på soffan och sova i någon timme. När jag klev upp imorse så fick jag fruktansvärt ont i ryggen alltså har aldrig känt så! så jag springer och tar fram telefonen och klockar för jag tänkte att det kanske är på gång?! det sluta med att jag kände av det 2 gånger sen försvann det bara.. suck jag som trodde att det äntligen började hända något.
Det ända jag har känt av nu är lite sammandragningar men inte alls något speciellt. Men det kommer nog igång snart! (hoppas jag!!)

Nu ska jag lägga mig framför tv och vila.

svårt att sova.

har verkligen svårt att sova denna natt.. har hållt på och vakna till och från nu hela tiden. nu ligger jag och kollar på simpson och måste försöka somna ska åka in till stan idag kl10 med mamma kommer ju garaterat vara helt slut..

Published with Blogger-droid v2.0.9

tisdag 20 november 2012

mys

ligger i soffan framför tv och kopplar av lite innan jag ska börja med middagen! har ingenaning om vad jag ska göra till middag.. men något gott hittar jag nog på. :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

bakandet klart!

har stått och bakat hela dagen blev lussekatter, saffranskakor och saffransbullar :) nu har man mycke go fika att bjuda på. förhoppningsvis behöver jag inte baka så mycket mer före jul :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

Tisdag 20 Nov

Godmorgon, vaknade för inte så länge sen. ska ta och göra mig i ordning nu och fika något. sen ska jag fara på affären och handla alla saker till mitt bakande. Ska baka lussekatter och saffrans kakor. :)
Idag är det 2 dagar kvar till den 22 nov. undra hur många dagar man går över? är iallafall helt säker på att jag gör det. men jag hoppas att han vill komma ut snart!! är sjukt trött på att vara gravid nu, det är bara tungt och jobbigt. och man känner sig inte fin för fem öre! Nä nu ska jag ta och göra mig i ordning innan mamma kommer. :)

måndag 19 november 2012

Måndag 19 nov

Godmorgon, Måndag idag och ännu en ny vecka, och ingen bebis blev det i helgen heller.. Älsklingen har åkt på jobbet och jag ska ta och fika lite sen börja plocka undan och små städa lite. Ska ta mig en promenad sen också! Sen blir det nog bara en väldigt lugn dag.

Igår blev det stan för mig och Daniel, köpte lite saker sen åkte vi till D mamma och var där i 3 timmar ungefär. sen när vi kom hem så blev det middag och lite film/serie tittande.

söndag 18 november 2012

Söndag 18 nov

Godmorgon, idag blev det att kliva upp klockan 8. Känns skönt att man inte sover till 11 tycker att hela dagen bara försvinner då! Igår kväll så hade jag och älsklingen massa mys framför tv, mamma kom förbi en sväng och surrade. Alltså jag kan inte förstå att det är bara 4 dagar kvar till den 22 nov. Gud vad tiden har gått fort!! Tror nog jag kommer gå över tiden, men visst det kan hända mycket på 4 dagar! jag känner ju sammandragningarna och ett tryck neråt så visst händer det något. Men jag tror nog att jag får gå över tiden. Men jag hoppas att värkarna kör igång snart så vi får träffa lill killen! kan tänka mig att jag går över 1 vecka, dör ju om jag går över 2 veckor!!.. Men det tror jag inte. eller?

Idag blir det bara en lugn dag hemma ska tvätta, sen hade jag tänkt att försöka ta mig en promenad. :)

från början!

har kollat igenom alla bilder som jag har tagit under graviditeten och på denna bild är jag i 4 månaden. här tyckte jag att jag var jätte stor och hade jag förstått hur jävla stor man kan bli under en graviditet så hade man inte klagat på den smärta i ryggen man hade i 4 månaden. för all vätska som spränger i ben, fötter, händer är fruktansvärt och smärtan i ryggen man har nu går inte att beskriva. har börjat få svårt att gå också eftersom att jag har börjat få jätte ont i ljumskarna också. ja så här har jag det ett tag till men när lille man är här så var all smärta värt varje sekund!

Published with Blogger-droid v2.0.9

lördag 17 november 2012

allt är klart!

nu har vi fått ihop skötbordet så nu är allt klart! nu får lille man komma när han vill! :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

Lördag

Godmorgon! idag blev det verkligen sovmorgon för mig. vaknade 10.30 hur skönt som helst att sova ut! ska snart hoppa in i duschen och sen fika lite!

Igår vart det ännu en dag på stan med mamma min och pappa. jag och mamma hjälpte pappa att välja ut en fin färg som han ska måla i hallen. sen for vi på coop och handlade lite. Sen min gulliga pappa frågade mig vad jag och daniel vill ha för någon present när lille man är född. Och det första jag kom på var ett skötbord för det hade vi inte än. Så då åkte vi till barnenshus och hittade ett vanligt vitt skötbord och pappa köpte det till oss. Blev verkligen jätte glad över det! tusen tack pappa!! Sen på kvällen så blev det att jag och daniel for ut till stugan mycket trevligt. Mamma min fick även följa med eftersom att yngve är ju inte hemma han är och fiskar så tänkte att det kanske inte är så kul att sitt helt själv en fredags kväll. Så vi var hemma 12 i natt.

Idag blir det inget speciellt ska nog bara vara hemma och känna lugnet montera upp skötbordet och göra fint. Känns skönt att göra klart det sista nu. Ikväll blir det middag hemma hos mamma. och det är inte helt fel att slippa göra middag själva. :p

torsdag 15 november 2012

Full fart!

Idag har jag verkligen haft fullt upp! Som sagt så började dagen med att jag följde mamma och besiktade bilen och släpen, vi for kl. 07.00 sen när de var gjort for vi hem och fikade sen åkte vi till nordmaling och gick på fahlgrens sen for vi förbi mammas kompis maria och var där i 2 timmar. Sen ringde Elina och hörde hur det var med en och frågade om vi ville komma förbi och dricka kaffe och självklart så gjorde vi det! :) . Sen åkte vi hem, när jag kom hem så åt jag lunch sen kom häggä förbi en stund. När hon for la jag mig på soffan och vilade en stund sen kom daniel hem och nu sitter jag i soffan helt slut och har tagit en alvedon fick sån huvudvärk. tror att det har varit lite väl mycket idag. Men de har det varit värt! nu ikväll ska jag tända massa ljus och bara ligga framför tv!

Har haft mer sammandragningar under dagen och känt av ett tryck neråt. kan ju vara att han vill komma ut snart? :p eller vad vet jag. Men hoppas!

Torsdag

dagen började med att jag klev upp klockan 6 i morse, eftersom att jag skulle följa med mamma och besikta bilen och släpen. Sen kom jag hem och fikade och drack kaffe och surrade lite med daniel för han kom hem en stund, idag jobbar han i hörnefors. Nu ska jag och mamma åka till nordmaling och kolla lite på falgrens och sen ska vi hälsa på maria mammas kompis.

Idag går jag in i vecka 39! känner att han ligger riktigt långt ner nu.. inte det skönaste. Kände av sammandragningar igår som faktiskt kändes. så jag hoppas att han är här till helgen! Men det lär han väl aldrig va. man kan ju ha förvärkar länge innan själva förlossningen kommer igång. Men vi håller tummarna! :) Ska göra min vanliga vecko uppdatering sen.

När jag kommer hem ifrån nordmaling sen så ska jag nog träffa häggä. och måste komma ihåg att ringa Jessica idag också!!

onsdag 14 november 2012

Stan

Nu snart åker jag och mamma in till stan, ska ta och köpa lite blockljus och ska försöka hitta mig ett nagellack i guld. Kanske börjar inhandla julklappar också. :) Tänkte att om jag springer runt lite i stan kanske bebisen bestämmer sig för att titta ut snart! :p

Onsdag

Godmorgon! inatt har det varit en dålig natt.. har inte sovit så speciellt bra.. vakande till 2 gånger. Men nu har jag iallafall fått kliva upp. ska snart ta och fika något! Vet inte om det var tänkt att jag och mamma skulle åka in till stan idag? får se. hade tänkt köpa alla julklappar till älsklingen idag, måste ju börja med dem, sen ska jag nog köpa julklappar till fler i familjen. :) Men beror på om det blir stan eller inte.

tisdag 13 november 2012

Fotat




Pepparkaksbak!

Lite bilder sen jag bakade pepparkakor!






håret!

är super nöjd med min nya hårfärg!! skönt att få bort den gamla tråkiga färgen!

Published with Blogger-droid v2.0.9

Besök

har haft besök av häggä hela eftermiddagen. har varit kul att surra av sig om allt möjligt!! Nu ska jag ta och börja med middagen men jag har ingenaning om vad jag ska laga för mat?. Ikväll blir det nog lite tv tittande. Tog mig en kort promenad idag, var verkligen skönt att få röra lite på sig, fast fick verkligen ont i ryggen när jag väl var hemma igen.

hemma hos mamma

sitter hemma hos mamma och dricker kaffe.

Published with Blogger-droid v2.0.9

Tisdag

Godmorgon! Har precis vaknat till och ska ta mig lite frukost snart, sen ta och dammsuga här hemma och göra mig i ordning! :) Idag var det tänkt att jag skulle till barnmorskan 16.30 men hon ringde igår och sa att hon var sjuk så skulle få en annan tid sen när hon hade blivit frisk. (Om jag hinner få en ny tid)
Igår kväll kollade jag runt på massa kläder på internet, är jätte sugen på att åka in till stan och shoppa lite. (kläder jag tänker ha sen, inte under graviditeten) skulle ha haft massa linnen osv. Alla mina kläder är ju helt förstörda.. eller ja kanske inte alla men stor del av dom, eftersom man fick ju världens största mage.. kläderna är uttöjda sen är man fruktansvärt less på dem. Kul med massa nya kläder att ha sen! :)


måndag 12 november 2012

tråkig måndags kväll!

Alltså idag har jag verkligen gått ann, har varit på affären och handlat, gjort i ordning "jul" skinkan och bakat pepparkakor. Sen när de var gjort var jag helt slut satt typ i soffan i 20 min då blev jag rastlös och bestämde mig för att färga håret mörk brunt. Blev som sagt jätte nöjd med resultatet! Sen gjorde jag och älsklingen middag och åt, sen somnade jag 1 timme på soffan, nu sitter jag här och är lika rastlös igen.. förstår inte vad som är med mig. Kan aldrig bara sitta en hel kväll och bara glo på tv.. Måste alltid ha något att göra. men nu finns det inget att göra.. Åh lille man kan du ta och komma så mamma och pappa får lite fullt upp. är så tråkigt!

Resultatet!


Blev super nöjd med resultatet!

Färgar håret

Håller på att färga håret mörkbrunt nu. första gången jag färgar håret själv!! annars brukar det vara häggä som får göra det varje gång. Men jag kände att någon gång så måste man lära sig själv.. och den dagen blev idag. Så jag hoppas verkligen att det blev hyfsat bra!! döööör ju om det blev fläckigt.... Önska mig lycka till! resultatet kommer om 30 min.


Godmorgon

Idag vaknade jag av att jag fick sena drag i vaden.. usch inte skönt alls. Ska ta och göra mig i ordning snart. idag har jag ju tänkt att färga håret, blir nog den vanliga mörka färgen. :) Alltså när jag kollar på gamla bilder på mitt hår så fattar jag verkligen inte hur jag kunde klippa av det?!.. åh jag blir så arg på mig själv. fast jag gillar ju mitt hår som jag har nu också. Men saknar det långa.

Igår kväll så var jag och Daniel tvungen att kolla igenom BB väskorna. nu har vi verkligen packat ner allt! har svårt att tro att vi har glömt något. Men det kommer säkert vara att det är något man har glömt när man ligger där och tänker efter haha. :p

Nu ska jag ta och göra frukost till oss. :)

söndag 11 november 2012

egen tid!

har nyss haft fotvård på mig själv! hur underbart som helst känner att jag verkligen behövde det! har även smörjt in hela kroppen med en fet kräm. känner mig som en ny människa. tänka sig att det lilla gjorde så mycket. speciellt fotvården mina fötter behövde det verkligen! imorgon ska jag färga håret hade jag tänkt. känner att jag behöver ett litet lyft! :) nu ska jag kolla lite tv sen blir det sängen.

Published with Blogger-droid v2.0.9

Farsdag och fin besök

Har varit en sväng till pappa idag och grattat honom på farsdag, blev tårta och kaffe. Gött!
Sen när jag kom hem så startade jag tvättmaskinen och sen kom anki, sofia och sussie förbi. jätte kul att få surra av sig en stund! :D Nu blir det att sitta i soffan och ta det lugnt hela kvällen. Eller så skulle man ha tagit sig en kort promenad kanske och hoppas på att det händer något!! vill verkligen att han ska komma ut nu!


lördag 10 november 2012

Lugn hemma ikväll

Ikväll blir det att vara hemma och ta det lugnt! kolla någon film som vanligt. Ikväll ska jag och älsklingen äta chips och dipp det var inte igår vi åt det! minns fan inte ens när vi åt det sist?! Sen sitter man och hoppas på att lill killen vill komma ut, haha. Men det lär nog dröja ett tag till tror jag. känner i allafall inget speciellt så han vill nog vara i magen ett tag till. :) Men jag och daniel vill att han ska komma ut och vara med oss!

Nagellack

Igår lånade jag ett nagellack av mamma som hon hade fyndat på H&M tycker att det var riktigt fint! skulle själv vilja ha ett. :p



Frost

Här är två bilder jag tog när det var jätte mycket frost ute. Vill bara att det ska komma massa snö nu så det blir ljusare och mysigare ute!



Lördag

Godmorgon, själv har man faktiskt nyss klivit upp?! helt otroligt sov till halv 10, minns inte sist jag sov så länge. men gud så skönt de va! Det kändes ju inte sådär jätte roligt när man vaknade upp och såg vilket väder det var idag. Men något borde man ju kunna hitta på fast det regnar. :)
nu hoppa in i duschen och göra sig i ordning för denna dag.

fredag 9 november 2012

trött och less

precis som rubriken säger! känner mig extremt trött och less i kroppen. dagen har varit bra. har städat här hemma sen när det var gjort då gjorde jag mig i ordning sen gick jag och älsklingen över till mamma vid 2 tiden och väntade på att alla skulle komma blev go fika och smörgåstårta till middag. sen gick vi hem och har kollat på massa serier och såg en film. ligger nu i soffan och känner mig helt slut! har planerat att imorgon ska jag sova ut men hur det går är en annan femma!

Published with Blogger-droid v2.0.9

mamma 55år

Idag fyller mamma 55år!! hurra hurra hurra. Har blivit massa smörgåstårta och annat gott!