onsdag 31 oktober 2012

Onsdag

Godmorgon! idag skulle jag ta mig en sovmorgon.. Men det slutade med att jag klev upp klockan halv 7 ska strax hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Idag är D hemma ifrån jobbet eftersom att vi ska på ultraljud på eftermiddagen och sen träffa en läkare och prata om vad vi ska göra med mitt blodtryck. Är faktiskt lite nervös, men kommer gå jätte bra. :) Igår fick jag och D hem våran kaffe maskin är super nöjd eftersom att kaffet blir super gott!

tisdag 30 oktober 2012

Barnmorskan

Var hos barnmorskan idag och det gick bara bra. Satt och pratade om allt möjligt. Imorgon har jag ultraljudet kl 13.00 sen efter det ska jag träffa en läkare. Så då får man se vad dem säger. Mitt undertryck låg på 111 idag.. Vilket inte är sådär jätte bra, Men lillen borde komma snart tycker jag. Vill att detta ska vara över och vill se hur han ser ut och mysa med lill prinsen.

?

Alltså nu märkte jag ett litet problem när jag ska lägga upp mina förstorade bilder, Då blir bloggdesignen helt knäpp?! vafan blir den det för? så har den aldrig blivit förut..

Fotat




måndag 29 oktober 2012

Måndag

Då var helgen över och dags för en ny vecka. Idag ska jag ta och ringa till specialmödravården och boka en tid för ultraljud. Hoppas jag får en tid fort. Sen ska jag ta och ringa länsförsäkringar angående försäkringar. Planen idag är att bara ta det lugnt, ska hålla på med kameran så man lär sig den men går ganska fort ändå, höll på hela kvällen igår men var inte så jätte kul när det var kålsvart inne.. Får försöka ta mig ut en sväng idag också. Hade tänkt att baka bullar idag, men sparar det till onsdag då skulle det vara dåligt väder :)

Jag och D har beställt en kaffemaskin som maler bönerna själv hoppas att vi har den imorgon eller på onsdag. Köpte massa olika bönor igår får se vilken vi tycker smaka godast :)

söndag 28 oktober 2012

Bosse

Idag var jag och D in till stan och köpte en ny kamera blev en Nikon d7000 så hela denna kväll har man hållit på att lära sig alla grejer som finns på den. Men Bosse har fått vara en liten fotomodell ikväll. :)

Godmorgon

Igår steg mitt undertryck över 105 så var bara att åka in igen.. Men denna gången fick jag med mig blodtryckstabletter. Så nu ska det nog inte stiga något mer. :) Imorgon ska jag ringa till spec och boka en tid för ultraljud, Dem vill se hur stor bebisen är osv. Denna helg har varit väldigt jobbig tycker jag, man har åkt fram och tillbaka till förlossningen och D jobbade över på fredag och jobbade ett tag på lördag. Så nu idag ligger han som en klubbad säl vilket jag verkligen förstår. Jag själv ska he igång en tvättmaskin och köra dammsugaren sen blir det bara soffläge hela dagen. Igår sa dem åt mig att jag skulle ta det väldigt lugnt. skulle ta någon promenad under dagen men annars bara vila. Själv har man ju så mycket energi iallafall på dagen är ju så tråkigt att bara vila och vila. Nu är det bara 24 dagar kvar tills BF, Helt sjukt vad tiden går fort.

lördag 27 oktober 2012

Högt undertryck och snöstorm

Har nyss klivit upp, igår åt jag middag hemma hos mamma blev tacos. Sen kollade jag hur mitt blodtryck såg ut och hade 140/100? Så väntade ett tag och kollade igen men låg fortfarande på samma förutom att övertrycket ändrades.. Så jag fick lov att ringa in till förlossningen och berätta och dem ber mig att komma in på en undersökning så de var bara att ringa daniel och be honom komma hem ifrån jobbet och sen dra in till stan. Bebisen mådde bara bra inne i magen. Men dem blev väldigt oroliga över att mitt undertryck ligger på 100.. Dem kollade 3 gånger och första gången då jag kom in låg det på 160/100 och sen var det tillbaka på 140/100 när jag hade suttit ett tag. Men dem ville inte lägga in mig på BB men ska tillbaka dit imorgon och göra nya prover och sen på måndag ska jag till specialmödravården och göra ännu ett till ultraljud. Men jag skulle ringa in om jag fick huvudvärk eller om mitt undertryck skulle höjas och ligga över 100. 

Nåja nog om det, Var jätte mysigt när vi skulle åka hem igår kväll då snöade de jätte mycket!! och nu när jag klev upp så ligger snön fortfarande kvar! :D Men den lär ju försvinna nu under dagen.. Ska snart ta och ringa mamma och höra hur hon mår idag ;) i natt fick man några jobbiga fyllesamtal. Tror man skulle ha haft stängt av telefonen.. Men man får skylla sig själv.

Nu ska jag ta mig lite frukost :)

fredag 26 oktober 2012

just nu

är hemma hos pappa och sätter ihop hans nya soffa! sen blir det in till stan och köpa barnmat stolen på barnenshus och lite andra saker :) ikväll ska älsklingen jobba över.. hoppas det inte blir så länge!

Published with Blogger-droid v2.0.9

tisdag 23 oktober 2012

Tisdag

Har nyss sagt hejdå till D som är så duktig och jobbar och sliter hela tiden. Blir en jobbig vecka för honom.. han jobbade hela förra veckan + hela denna helg och nu hela veckan igen. Hoppas inte han behöver jobba denna helg. Vill hitta på något roligt med honom! Men det är väldigt fina pengar när han jobbar helger. :p Idag har jag absolut inget speciellt att göra så idag ska jag nog bara vara hemma hela dagen. kan tänkas att jag går över till mamma en sväng. Måste ringa barnmorskan idag iallafall, de är väl det ända.

Igår när jag kom hem ifrån pappa var jag helt slut så somnade på soffan och vaknade när D var hemma ifrån jobbet. då hade jag legat och sovit i ungefär 2 timmar.. suck.. Sen gjorde vi ändå tidig kväll igår, så inatt vaknade jag klockan halv 3 men trodde att klockan skulle typ vara 6 men icket.. var bara att lägga sig ner igen och försöka sova. När väckarklockan ringde nu i morse halv 6 så klev jag upp! Usch vad less jag var på att ligga i sängen och sova. Börjar verkligen bli en konst att kunna ligga bekvämt!

Nä nu ska jag ta och göra mig i ordning för dagen. :)

måndag 22 oktober 2012

Måndag

En ny vecka börjar idag. och lika glad är jag för det, längtar verkligen till jul!! förstår inte vad det är med mig? Är ju värre en små barnen. Men denna jul blir helt annorlunda för denna jul är vi en liten familj! Har inte så mycket inplanerat denna vecka. Idag blir det att åka till pappa och hjälpa honom att få upp gardiner och sen skulle vi kanske åka in till stan med pappa för han skulle köpa lite inrednings saker. :) Sen hoppas jag att någon dag denna vecka ska jag träffa Sussie och Jessica. Och på torsdag har jag barnmorskan. det är väl så min vecka ser ut. Nu ska jag ta och koka kaffe, juste har inte kunnat dricka kaffe på ett bra tag nu och sen helt plötsligt så kan jag det igen! Så en liten kopp kaffe blir det. Sen ska jag plocka undan här hemma och hoppa in i duschen.

Vecka 35+4

Är lite sen med min uppdatering.. men bättre sent än aldrig!
Denna vecka tycker jag verkligen ha varit jobbig.. måste springa på toa hela tiden och har fruktansvärt ont i ryggen och när jag har suttit ner ett tag och ska ställa mig upp så känns det som att bebisen ska ploppa ut ungefär. Men de är för att han är fixerad men tycker det känns lite obehagligt. :p har börjat äta mindre mat nu, blir mätt på ingenting typ. :p är inte sådär jätte trött, är fortfarande morgon pigg och känner för att kliva upp mellan kl:06.00 - 08.00 Men det beror på att jag inte klarar av att ligga så mycket längre i sängen. då är jag less på att böka på! Mina fötter, ben, vader, händer och ansikte har blivit jätte svullet.. och antar att de är bara att leva med tills lille prinsen kommer. Nu längtar jag verkligen jätte mycket tills han är här! Måste säga att det är verkligen en upplevelse att vara gravid! nog för att jag själv tycker att nu på slutet har den varit jätte jobbig så är det fortfarande mysigt. Men ju närmare man kommer den 22 november så längtar man bara mer och mer. Vill träffa lillen och se hur han ser ut och gosa med honom. Men ska inte ljuga är även nervös inför förlossningen, Men jag vet att det kommer gå så bra så, men det är en grej man aldrig har gjort så nervöst de är det ju självklart. nu på torsdag går jag in i vecka 36 och har även barnmorskan då. blir spännande tycker det är roligt att gå dit har en jätte bra barnmorska och har lite frågor åt henne nu när jag ska dit :p

söndag 21 oktober 2012

mina fötter!!!!

kolla hur mina fötter ser ut?! blir nog vårdcentralen imorgon. inte för att jag tror att dem kommer göra något men känns skönt att kolla upp det!

Published with Blogger-droid v2.0.9

lördag 20 oktober 2012

lördags fin

Published with Blogger-droid v2.0.9

vecka 35

såhär ser jag ut nu. bara jätte stor och klumpig! man känner sig inte snygg alls. men nu är det inte länge kvar tills lill prinsen är här.

Published with Blogger-droid v2.0.9

Lördag

Alltså denna lördag har nog varit den tråkigaste dagen jag någonsin har haft.. Daniel är på jobbet och jobbar till kl 4 och mamma och yngve är hemma hos pappa min och hjälper honom att få fast lister och sätter upp nya gardiner och monterar i hop soffan åt honom (han är blind därför behöver han hjälp). Sen alla andra människor är upptagna med sitt eller ligger bakis. Men då kom jag på att jag kanske borde kolla om 90210 har börjat köra igång igen? Och de hade de!!! vilken lycka har 2 avsnitt att se nu tack för det!

Hoppas alla har en bra lördag.!

torsdag 18 oktober 2012

har haft fin besök

Fick fin besök av sussie nu på eftermiddag. Var kul att surra och umgås lite. :)
Nu ska man väl ta sig något att äta. men frågan är ju vad? Känns som att alla dagar bara handlar om mat mat och mat..

shopping

idag shoppade jag lite kläder åt mig själv som jag ska använda sen efter förlossningen och allt. det var inte igår man köpte kläder åt sig själv :) är väldigt nöjd!

Published with Blogger-droid v2.0.9

onsdag 17 oktober 2012

Onsdag

Idag har det varit ett väldigt tråkigt väder.. man har helst bara vilja ligga under en filt och se en bra film men icket. Har varit på morfars grav och la dit en fin blomdekoration och sen blev det in till stan med mamma shoppade hem lite smått och gott. Ljuslyktor och lite julgardiner och annat fint. :)
jag vet att jag är lite väl ute i god tid med att redan handla massa julpynt men vill ha allt hemma sen när man ska he fram allt. vill inte springa runt på stan sen som ett tok och leta allt jag behöver när lille man är här. :) D är på återvinningen och hjälper yngve att kasta skräp. Tror jag ska ta och städa undan lite här hemma och ta mig något att äta. måste säga att tjockpannkaka är ingen hitt.. blir ju hungrig nästan på en gång efter man har ätit.. suck. Det känns som att det ända man gör är att äta. fast man inte gör det. Men det känns ändå som det. Blir en uppdatering imorgon. :p

tisdag 16 oktober 2012

Godmorgon

Alltså vilken dag jag hade igår. låg i soffan hela dagen och sov.. var en sväng på affären och till vårdcentralen och fick min penicillin. Sen när jag kom hem så la jag mig på soffan igen och sov. När D kom hem så tyckte han sååå synd om mig.. Där låg jag under min mys filt alldeles rödblommig och frös för fulla muggar. men sen senare på kvällen började halsen faktiskt släppa. läkaren sa att jag hade fått en dunderkur mot halsflussen och han sa att det skulle vara bra redan på kvällen eller nästa dag och det trodde inte jag på när han sa det. Men måste säga att det stämmer känner mig mycket piggare!! :D Men som sagt infektionen är inte borta fören om 10 dagar så ska nog inte träffa några kompisar eller vara ute så mycket. :) Gjorde kväll igår klockan 10 på kvällen och somnade som en stock! Men då vakande jag halv 4 i morse och var vaken till klockan halv 6 sen somnade jag om och vaknade på nytt igen kl halv 8 så nu är jag uppe och funderar på att ta mig en lång och härlig dusch sen försöka att hitta på något att göra här hemma. skulle ha rensat ut lite skåp och lägga till lite i min garderob. Eller varför inte sätta fast babyskyddet i bilen? ja det finns alltid saker att göra.

måndag 15 oktober 2012

halsfluss

har fått halsfluss och ska äta pencilin i 10dagar ligger med hög feber också... känner mig väldigt less kan inte prata, äta eller dricka.. kan inte ens svälja mitt saliv. :(

Published with Blogger-droid v2.0.9

fredag 12 oktober 2012

ny klippt!

igår kväll blev jag klippt av bästa emelie. blev jätte nöjd! känns skönt att inte behöva sätta upp luggen nå mer nu :) och äntligen har jag mitt uppklipp har saknat de :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

onsdag 10 oktober 2012

sne mage

idag har jag gått an. känns skönt att ha fått mycket gjort :) nu sitter jag bara i soffan och kollar på tv och myser med magen. ser ni hur sne den är? :p brukar vara värre än de där tycker det ser små kul ut :p

Published with Blogger-droid v2.0.9

måndag 8 oktober 2012

kläder

har gjort i ordning pojkens garderob och kläder det har han så det räcker
:p iallafall några månader :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

söndag 7 oktober 2012

magen v.33

såhär ser magen ut i vecka 33 :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

Hör inte ett skit

Godmorgon, vaknade av att jag inte hör ett skit på höger öra.. Drygt och vet själv vad det beror på så imorgon far jag nog till vårdcentralen och spolar öronen var fan 10 år sen sist jag gjorde det. :o Men jag hatar det.. har ju så känsliga öron så tycker att det gör jätte ont.. :(

fredag 5 oktober 2012

kortspel och te

har städat klart hemma och gjort fint. sen har jag duschat, nu sitter jag hos mamma och dricker te och ska spela kort :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

Uppdatering v.33

Nu har jag gått in i vecka 33! och nu börjar det verkligen kännas, varje dag så längtar jag till förlossningen, vill bara ha tillbaka min kropp nu, Att kunna ligga och sova hur man vill, att kunna sitta i soffan hur man vill, att kunna ta på sig sockarna, kunna bära matkassar.. Ja det finns hur många saker som helst. men det jag saknar mest är nog att kunna ta mig en promenad utan att få ont.. Det är verkligen en upplevelse att va gravid och underbart. men vissa dagar är det väldigt deprimerande när man te.x bara ska ta upp en sak ifrån golvet.. Ja detta blev ju lite av ett klagoinlägg Men såna måste också få vara med. Men ni som är gravid eller har varit vet jag vad pratar om. Hade ultraljudet i måndags och det var verkligen häftigt alltså helt sjukt vilka grejer dem har idag? allt var bara bra med bebisen dem kollade blodmängden i navelsträngen och mätte ljud i hjärnan på honom. Kollade även fostervattensmängden och hur han låg. Dem kunde till och med säga vad han vägde nu? ja helt fantastiskt trodde inte att dem kunde kolla sådär mycket med ultraljud. Bebisen vägde 2,2 kilo i måndags. så det är en stor bebis vilket jag inte ser fram emot.. Men det ska nog gå bra. Hade barnmorskan igår och alla prover var super bra och barnmorskan var väldigt fascinerad över hur stor och rund magen var. Och den hade vuxit mycket på bara 3 veckor. Bebisen är fixerad vilket känns skönt att veta, han har halkat ner också så han ligger där inne och är redo för att möta världen. Barnmorskan sa åt mig att packa BB väskan nu så att de är gjort och se till att jag har alla papper i ordning. Kändes ganska overkligt när hon börjar säga att snart är det dags.

har börjat ha väldigt mycket halsbränna nu, det är varje dag hela dagarna. inget som jag stör mig sådär jätte mycket på men det är bara jobbigt när man ska äta för då är det inte gott alls. Sen är det lite jobbigt att när jag blir kissnödig så MÅSTE jag gå på toa. har även börja få ont i ryggen igen som jag hade i början av graviditeten.. och det är jätte jobbigt. och sen tröttheten.. sover väldigt dåligt på nätterna men det spelar ändå ingen roll om jag vilar under dagen, jag är lika trött ändå.

onsdag 3 oktober 2012

Saknar mitt långa hår

har faktiskt börja sakna mitt otroligt långa hår som jag hade förut. saknar det mest när jag kollar på alla bilder. fattade nog inte att det var sådär jävla långt då hehe. Men det blir att spara till så lång igen. kanske är tillbaka till den längden till sommaren. :p


Alltså ser ni hur långt mitt hår va?!! fattar inte ens att jag vågade klippa av allt?! Men det har varit skönt att ha kort hår ett tag nu. Men nu får det gärna växa på så att jag får tillbaka mitt långa :P

tisdag 2 oktober 2012

Godmorgon

Tisdag idag, Och idag har jag inga större planer på att göra något. tror det blir att bara vara hemma och ta det lugnt hela dagen. Igår var jag inne i stan hittade några bebis saker har bara 3 måsten till att köpa sen tror jag allt ska vara köpt. Hade varit kul och veta hur många tusenlappar man har slängt ut på alla bebis saker. Men det är så otroligt kul att köpa dem. man vill helst köpa allt som är inne i butiken! Sen hittade jag själv några amningsbehåar och lite annat. Så nu är det bara för mig att packa BB väskan snart så det är klart, Man lär ju säkert packa om den hehe.

Ultraljudet gick super bra igår! allt såg jätte bra och fint ut, han väger ungefär 2.2 kilo dem på specialmödravården trodde att han skulle kanske kunna väga 3.7 - 3.8 När han är född. så det blir spännande att se om dem har rätt. ;) Sen förvirrade jag några personer när jag skrev att min BM trodde att de var en flicka för att hjärtljuden var så höga. Men igår kollade vi igen och det är 100% säkert att de är en pojke. :) Nu ska jag ta och göra mig i ordning.

måndag 1 oktober 2012

stan

idag blir det att åka in till stan och köpa klart alla bebis saker. sen äta lunch ute med mamma och sen ultraljudet kvart i 3 :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

Måndag 1 okt

Idag blev det ingen sovmorgon, men skönt att man sov ett tag iallafall har haft jätte ont i ryggen hela natten.. Så äntligen får jag kliva upp haha. Idag blir det mest lugnt. Sen på eftermiddagen har jag ultraljudet! Håller tummarna att allt ser toppen ut! :D När jag vaknade imorse så sa daniel ja älskling den första oktober idag.. kallt är det! Då tänkte jag snabbt att herregud nästa månad är jag och daniel föräldrar. Äntligen kommer lill prinsen. Ja det är helt otroligt, Nu ska jag kolla lite på tv. sen göra mig i ordning för dagen. Kanske försöker ta mig en promenad idag får se. :)